İnsan desem değil, hayvan desem hiç değil. Bakalım tıp bu gizemi ne zaman çözecekHocam bende kustum koyarken ayıptır söylemesi, bu kadar mide bulandırıcı bir foto hayatımda görmedim ben, hocam istek üzerine sansür koydum.
Detaylar
Kim cevapladı?Böyle bir vaka hiç bir zaman gelmedi hocam en iyi bilim insanı bile bu varlığı çözemez.İnsan desem değil, hayvan desem hiç değil. Bakalım tıp bu gizemi ne zaman çözecek![]()
Bilim bu varlığı çözene kadar ya insanımsı hayvan ya da hayvanımsı insan diyeceğiz.Böyle bir vaka hiç bir zaman gelmedi hocam en iyi bilim insanı bile bu varlığı çözemez.
Elbet bilim bir yolunu bulur.
100 yıl önce Avrupa'da doğsa insanat bahçesine koyarlardı bu lavuğu.
Vergisapien veya Fetödertal diyebiliriz bence hocam benim uydurmamBilim bu varlığı çözene kadar ya insanımsı hayvan ya da hayvanımsı insan diyeceğiz.
Elbet bilim bir yolunu bulur.
Yemin ederim okurken ağzımda çay vardı. Allah'tan kanepe örtüsüne dökülmedi. Daha yeni yıkanmıştı.Vergisapien veya Fetödertal diyebiliriz bence hocam benim uydurmam.
Afiyet olsun hocam bende yeni çayımı aldım.Yemin ederim okurken ağzımda çay vardı. Allah'tan kanepe örtüsüne dökülmedi. Daha yeni yıkanmıştı.
Bruhistan
Başarılı
Hocam onlar daha atalarını bile bilmiyorlar. Atatürk ülkeyi kurtarıp, laikliği getirdi ülkeyi yeniden düzene soktu çoğu padişahlar gibi devletin hazinesini boş beleş şeylere harcamadı. O taş kafalılar ise ona teşekkür edeceğine hakaret edip "kAfİr seLaNiKlİ la o" diyerek küfür ediyorlar şerefsiz haysiyetsizler. Yasak falan yok mu hocam Türkiye'de?Dedikleriniz de birisini çok iyi hatırlattı, aynı şeyleri yapıyor millete.
İşte bizim ülkede de kendi oylarıyla başa getirdikleri kişiye tapmayı çok seviyorlar reis reis diye eziyette etse ekonomiyi de batırsa çünkü hepsi sözde ''şöyle osmanlının torunuyuz hüloğğ'' diyen padişah zihniyeti oldukları için 22 yıldır malum adama bayılıyorlar koyunlar, allah, din, kitap diye bu kadar kandırmak kolay bu insanları, Atam bize kula kul olmamayı öğretti, bu cahiller kula kul kaldı, hırsız da olsa yine reis diyen birisi vardı fotoyu bulamadım, bunların zihniyeti böyle işte.
Hiç birisi tarih bilmeyen tarihi fesli deliden öğrenen cahil sürüsü oldukları için Atamın ne kadar mükemmel ve dünyanın en iyi insanı olduğunu anlayacak kafaya ve kapasiteye sahip değiller, hocam yasak varda Atatürk düşmanları yönettiği için bu ülkeyi maalesef hiç birisi ceza almıyor, bütün Atatürk düşmanı aktroll fetoşçular cirit atıyor ortalıkta, katilleri bile nasıl saldıklarını üstlerini örttüklerini görüyorsunuz, Atatürk düşmanı vatan hainlerinin bu ülkeden defolup gitmesi dileğiyle, hocam size tavsiyem hakaret içeren kısımları silinde ceza yersiniz öyle cahiller için şimdi ceza çekmeye değmez.Hocam onlar daha atalarını bile bilmiyorlar. Atatürk ülkeyi kurtarıp, laikliği getirdi ülkeyi yeniden düzene soktu çoğu padişahlar gibi devletin hazinesini boş beleş şeylere harcamadı. O taş kafalılar ise ona teşekkür edeceğine hakaret edip "kAfİr seLaNiKlİ la o" diyerek küfür ediyorlar şerefsiz haysiyetsizler. Yasak falan yok mu hocam Türkiye'de?
Saruman Paşa
Uzman
Valla sınıf gruplarında (9.sınıf) Atatürk'e küfrediliyor. Hepsinden çıktım. İşin kötü tarafı tatil bitti ve bu insanlarla aynı koğuşa bizi günde 9 saat tıkacaklar.
Yeni konular
-
-
HP Victus'taki SSD Casper Excalibur G770'e uyar mı?
- BirForumcuKişi
-
-
-
-
-