İnsanlar neden Hristiyanları sevmiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan RamKokusuSeven
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 34
  • Görüntüleme Görüntüleme 310
  • Etiketler Etiketler
    neden
Aileden ve çevreden gelen nesilden nesile aktarılan bir cehalet var ortada, küçüklükten itibaren başlıyor beyin yıkama, öyle böyle derken ilerliyor süreç.
Öbür türlü konuşursak işgale karşı içgüdüsel grup olarak korunma mekanizması diyebiliriz muhtemelen.

Çok mühim konu değil, doğduğun toprak; dinini, imanını, yaşantını, kazancını, fırsatlarını belirliyor.

Yani her şey aileye göre değil mi? Mesela benim ailem İncil okumama izin verdiği, bana gerçekleri anlattığı için mi dinlere karşı ön yargılı değilim? Fakat onlarda Müslüman olmayan kişilere ön yargılı olma nedenleri aileleri ön yargılı olduğu için yani?

Yani her şey aileye göre değil mi? Mesela benim ailem İncil okumama izin verdiği, bana gerçekleri anlattığı için mi dinlere karşı ön yargılı değilim?
Bu durum kişiye bağlı, bir dinin fanatiği olup öbür dinlere inananların katl*ni de uygun görebilirdiniz.
Fakat onlarda Müslüman olmayan kişilere ön yargılı olma nedenleri aileleri ön yargılı olduğu için yani?
Ön yargı da olabilir, norm gibi körü körüne inanmak da olabilir, neticede cahilliğin, cehaletin, araştırmamanın sonucu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…