RamKokusuSeven 12
Başarılı
Bilim bizi kurtarsın.
Bilim bizi kurtarsın.
Yani her şey aileye göre değil mi? Mesela benim ailem İncil okumama izin verdiği, bana gerçekleri anlattığı için mi dinlere karşı ön yargılı değilim? Fakat onlarda Müslüman olmayan kişilere ön yargılı olma nedenleri aileleri ön yargılı olduğu için yani?Aileden ve çevreden gelen nesilden nesile aktarılan bir cehalet var ortada, küçüklükten itibaren başlıyor beyin yıkama, öyle böyle derken ilerliyor süreç.
Öbür türlü konuşursak işgale karşı içgüdüsel grup olarak korunma mekanizması diyebiliriz muhtemelen.
Çok mühim konu değil, doğduğun toprak; dinini, imanını, yaşantını, kazancını, fırsatlarını belirliyor.
Bu durum kişiye bağlı, bir dinin fanatiği olup öbür dinlere inananların katl*ni de uygun görebilirdiniz.Yani her şey aileye göre değil mi? Mesela benim ailem İncil okumama izin verdiği, bana gerçekleri anlattığı için mi dinlere karşı ön yargılı değilim?
Ön yargı da olabilir, norm gibi körü körüne inanmak da olabilir, neticede cahilliğin, cehaletin, araştırmamanın sonucu.Fakat onlarda Müslüman olmayan kişilere ön yargılı olma nedenleri aileleri ön yargılı olduğu için yani?
Cehaletin bir çok sebebi var.Bu durum kişiye bağlı, bir dinin fanatiği olup öbür dinlere inananların katl*ni de uygun görebilirdiniz.
Ön yargı da olabilir, norm gibi körü körüne inanmak da olabilir, neticede cahilliğin, cehaletin, araştırmamanın sonucu.