Makaleler
6
Selam,

Bu konu IDM'ye karşı çıkma ve insanlara "Kullanmayın" deme konusu değildir. Sadece soruyorum. Birçok kişinin IDM kullandığını görüyorum, hatta bazıları para verip kullanıyor. IDM'de, tam olarak para verecek kadar ne var? Yani ben Torrent indirmelerimi qBittorrent ile, normal indirmeleri tarayıcının kendisi ile yapıyorum. IDM gibi bir programa ihtiyaç duymadım hiç. Olayı ne tam olarak, daha hızlı falan mı indirme sağlıyor?

Selam,

Bu konu IDM'ye karşı çıkma ve insanlara "kullanmayın" deme konusu değildir. Sadece soruyorum. Birçok kişinin IDM kullandığını görüyorum, hatta bazıları para verip kullanıyor. IDM'de, tam olarak para verecek kadar ne var? Yani ben Torrent indirmelerimi qBittorrent ile, normal indirmeleri tarayıcının kendisi ile yapıyorum. IDM gibi bir programa ihtiyaç duymadım hiç. Olayı ne tam olarak, daha hızlı falan mı indirme sağlıyor?

Ben şahsen YouTube'dan videoları direkt indirmek için kullanıyorum. Ayrıyeten dosya indirirken parçalara bölüm aynı anda çektiği için daha hızlı indiriyor.