İnsanlar neden IDM kullanıyor?

Makaleler
6
Selam,

Bu konu IDM'ye karşı çıkma ve insanlara "Kullanmayın" deme konusu değildir. Sadece soruyorum. Birçok kişinin IDM kullandığını görüyorum, hatta bazıları para verip kullanıyor. IDM'de, tam olarak para verecek kadar ne var? Yani ben Torrent indirmelerimi qBittorrent ile, normal indirmeleri tarayıcının kendisi ile yapıyorum. IDM gibi bir programa ihtiyaç duymadım hiç. Olayı ne tam olarak, daha hızlı falan mı indirme sağlıyor?

Hızlı indirmekten ziyade benim fark ettiğim tam indirme. İndirdiğiniz dosya tam ve eksiksiz bir şekilde indiriliyor. Aynı zamanda tarayıcılarda eklentisinin bulunması, video ve film indirirken kolaylık sağlıyor.

IDM dünyanın en hızlı indirme programı elektrik gitti PC yandı o gitti bu gitti derdi yok yarım kaldığın yerden dewam ediyorsun internet tarayıcısından 4Mbps indiriyorsan IDM 6 7 Mbps indiriyor bende satın alanlar içindeyim sınırsız satın aldım.

Ben şahsen YouTube'dan videoları direkt indirmek için kullanıyorum. Ayrıyeten dosya indirirken parçalara bölüm aynı anda çektiği için daha hızlı indiriyor.

Ben 1 kez kullandım, Windows 11 ISO dosyasını indirirken normalde 10MB/s ile indirmesi gerekirken Chrome beyefendi kilobaytla indiriyordu. IDM kullandıktan sonra dakikalar içerisinde indirebilmiştim. Bayağı yararlı bir uygulama bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…