Zengin işi falan filan dediler, influencer falan alıp reklamını yapınca abartıldı. Şahsen ben de büyük bir hevesle iPhone 13 aldım, hoşuma gitti, alıştım. Bu telefona verdiğim paraya daha iyi Android'ler alınabilirdi ama iPhone denemek için aldım, muhtemelen de iPhone'da devam edeceğim. Biliyorum, o paraya daha iyi Android'ler var.
Detaylar
Kim cevapladı?Blackraven
Üstün
80K verip de OPPO almazsın bu arada gayet haklı yorumlar. Bunu Iphone ile alakası yok.
sawyerford
Üstün
Nasıl aynı seviyede olabilir kral. Milyonlarca cihazda olan Android ile tek cihazda bulunan kapalı kutu iOS'u karşılaştırıyorsun. Android ile iOS karşılaştırılmaz. Android ile Android, iOS ile iOS karşılaştırılır.Samsung yazılım olarak akıcılık vs. olarak aynı seviyede s serisi cihazlarda a serisi boktan sadece.
- Makaleler
- 6
80k verip de Oppo almazsın bu arada gayet haklı yorumlar. Bunu iPhone ile alakası yok.
2.elde sıfır gibi yeni tertemiz cihazlar 50-60'a satılıyor.
Ben neden 80 bin vereyim?
Oppo, 1+ ne kadar iyi donanım/yazılımı yapsa da 80 bine Android cihaz zahmet olacak kullanmayayım ya. Senin iPhone karşı tek avantajın fiyat olması lazım ama o da yok.
Android'in tek avantajı nasıl fiyat oluyor onu anlamadım. iOS'a APK bile yükleyemiyorsun en basitinden. Ayrıca 80 bine niye Android alınmasın ki, içine ne kadar iyi donanım koyarsa koysunlar cihaz Android olduğu için yüksek bütçede sadece iOS mu alınmalı?
80 bine Android alacaksam Samsung disi almam. Yoksa 80 bine Android alinir niye alinmasin? Oppo gibi sacma markalara o kadar para vermek sacma. O yorumlar gayet yerinde ve haklilar da.
Sorunun cevabi ise tamamen gosteris ve populer kultur.
Sorunun cevabi ise tamamen gosteris ve populer kultur.
Çoğu iPhone kullanmak için değil, iPhone kullandığını göstermek için kullanıyor.
iPhone 17 var elimde, 4-5 aydır boşta yatıyor.
iPhone 17 var elimde, 4-5 aydır boşta yatıyor.
80k verip de Oppo almazsın bu arada gayet haklı yorumlar. Bunu iPhone ile alakası yok.
80 bine Android alacaksam Samsung disi almam. Yoksa 80 bine Android alinir niye alinmasin? O yorumlar gayet yerinde ve haklilar.
Sorunun cevabi ise tamamen gosteris ve populer kultir.
Yorumlar OPPO'ya değil Android olmasınaydı. OPPO markasına o para verilir mi diyenler bir elin parmağını geçmez.
Yeni konular
-
-
-
-
-
Elektronik ASUS ROG Pelta kablosuz gaming kulaklık cashback ile 4.263 TL
- RapidLemming955
-
-