Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
- Makaleler
- 1
İlkel ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Sokakta öldürülmeyeceğim ne malum? Ne olsa salacaklar beni öldüreni. Bu en basitlerinden. Diyelim bunu atladık, hobi edinemiyorum. Niye yaşıyorum arkadaşım ben onu yapama bunu yapama?
creazy
Başarılı
İlkel ihtiyaçlarımı karşılayamıyorum. Sokakta öldürülmeyeceğim ne malum? Ne olsa salacaklar beni öldüreni. Bu en basitlerinden. Diyelim bunu atladık, hobi edinemiyorum. Niye yaşıyorum arkadaşım ben onu yapama bunu yapama?
Kesinlikle, haklısın. Peki şöyle bir sorum var. Sorun Türkiye'de mi ülke de mi yoksa halkta mı hükümette vb. mi?
- Makaleler
- 1
Kesinlikle, haklısın. Peki şöyle bir sorum var. Sorun Türkiye'de mi ülke de mi yoksa halkta mı hükümette vb. mi?
Hükümetin bir suçu yok (!). Halk suçlu. Kendini eğitmedi, kendini düşünmedi, geleceğini düşünmedi. Etrafta boş gezen koyun sürüsü olsa, başına geçip çoban olmaz mısın?
- Makaleler
- 6
Hükümetin bir suçu yok. Halk suçlu. Kendini eğitmedi, kendini düşünmedi, geleceğini düşünmedi. Etrafta boş gezen koyun sürüsü olsa, başına geçip çoban olmaz mısın?
Suç ikisinde. Hem halk hem hükumet.
Halk doğru seçemediği için,
Hükumet doğru yönetemediği için.
- Makaleler
- 1
Suç ikisinde. Hem halk hem hükumet.
Halk doğru seçemediği için,
Hükumet doğru yönetemediği için.
Tabii ki hükumet de sütten çıkmış ak kaşık değil. Ünlem koymayı unutmuşum, yanlış anlamışsınız sanırım. Kusura bakmayın.
Yeni konular
-
-
-
ASUS ROG Astral RTX 5080 beyaz modeli için stok beklenmeli mi?
- slakdvsvroowvwc18347
-