creazy

Başarılı
Merhaba, benim arkadaşım Instagram hesabını kapatıp açıyor. Geçen kapattı, birkaç gün sonra geri açtı. Anlamıyorum, neden? Kendisine soruyorum, öylesine can sıkıntısı diyor ama bu işlevsiz ve mantıksız geliyor bana. Düşünsenize, kapatıp birkaç gün sonra açıyorsunuz. Anlamadım, belki ben yanlış düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz, fikirleriniz nedir?

Anlık bir hevesle dopamin detoksuna girmek veya medyadan uzaklaşmak istemiş ancak sonra yaptığı eylem anlamsız gelmiş ya da dayanamayarak geri açmış olabilirler. Çok takılmamak lazım bu tür olaylara.

İnsanlar kullanmak istemiyor, sonra geri kullanıyor.

Bazen de eşe, dosta nispet yapıyorlar işte.

"Dostum hesabı kapatıp birden ortadan kaybolsam herkes beni arasa ulaşamasa bu çok havalı olmaz mıydı" diye düşündüklerindendir herhalde.

Merhaba, benim arkadaşım Instagram hesabını kapatıp açıyor. Geçen kapattı, birkaç gün sonra geri açtı. Anlamıyorum, neden? Kendisine soruyorum, öylesine can sıkıntısı diyor ama bu işlevsiz ve mantıksız geliyor bana. Düşünsenize, kapatıp birkaç gün sonra açıyorsunuz. Anlamadım, belki ben yanlış düşünüyorum. Sizin düşünceleriniz, fikirleriniz nedir?

Neden bunun hakkında bir şey düşüneyim. Az önce su içtim, gel detaylı incelemwsini yapalım.