tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 6 Şubat 2024 #31 1424 dedi: Düzgün çalışmak elimde değil. Yardımla çözülmüyor akıl hastalığı, çözümü yok. Manita için okuyorum evet. Tipim benim elimde değil genetik piyango meselesi. Genişletmek için tıkla... Herşeye ne güzel bahanelerin var. Bu kafa ile devam.
1424 dedi: Düzgün çalışmak elimde değil. Yardımla çözülmüyor akıl hastalığı, çözümü yok. Manita için okuyorum evet. Tipim benim elimde değil genetik piyango meselesi. Genişletmek için tıkla... Herşeye ne güzel bahanelerin var. Bu kafa ile devam.
1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 6 Şubat 2024 #32 tsaana dedi: Herşeye ne güzel bahanelerin var. Bu kafa ile devam. Genişletmek için tıkla... Dışarıdan öyle görünüyor ama bunlar geçerli sebepler.
tsaana dedi: Herşeye ne güzel bahanelerin var. Bu kafa ile devam. Genişletmek için tıkla... Dışarıdan öyle görünüyor ama bunlar geçerli sebepler.
tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 6 Şubat 2024 #33 1424 dedi: Dışarıdan öyle görünüyor ama bunlar geçerli sebepler. Genişletmek için tıkla... Neden düzgün çalışamıyorsun onu ayıkamadım. Sevgili yapmak için okuyormuşsun zaten. Çalışamıyorum da diyorsun. Nasıl hayatını sürdürüceksin.
1424 dedi: Dışarıdan öyle görünüyor ama bunlar geçerli sebepler. Genişletmek için tıkla... Neden düzgün çalışamıyorsun onu ayıkamadım. Sevgili yapmak için okuyormuşsun zaten. Çalışamıyorum da diyorsun. Nasıl hayatını sürdürüceksin.
1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 6 Şubat 2024 #34 tsaana dedi: Neden düzgün çalışamıyorsun onu ayıkamadım. Genişletmek için tıkla... Üniversite bitince yapabileceğim işte çalışırım da kimsesiz olduktan sonra paranın da anlamı yok bana göre.
tsaana dedi: Neden düzgün çalışamıyorsun onu ayıkamadım. Genişletmek için tıkla... Üniversite bitince yapabileceğim işte çalışırım da kimsesiz olduktan sonra paranın da anlamı yok bana göre.
tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 6 Şubat 2024 #35 1424 dedi: Düzgün çalışmak elimde değil. Genişletmek için tıkla... Fiziksel engelin falan mı var?
1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 6 Şubat 2024 #36 tsaana dedi: Fiziksel engelin falan mı var? Genişletmek için tıkla... Hayır.
tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 6 Şubat 2024 #37 1424 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Neden düzgün çalışmak elinde değil. 1424 dedi: Üniversite bitince yapabileceğim işte çalışırım da kimsesiz olduktan sonra paranın da anlamı yok bana göre. Genişletmek için tıkla... Üniversiteyi kız için okumuyor musunuz.
1424 dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Neden düzgün çalışmak elinde değil. 1424 dedi: Üniversite bitince yapabileceğim işte çalışırım da kimsesiz olduktan sonra paranın da anlamı yok bana göre. Genişletmek için tıkla... Üniversiteyi kız için okumuyor musunuz.
1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 6 Şubat 2024 #38 tsaana dedi: Neden düzgün çalışmak elinde değil. Üniversiteyi kız için okumuyor musunuz. Genişletmek için tıkla... Beceriksizlik davranış bozukluğu uzar gider. Demeye çalıştığım şey parayı her türlü bulurum çalışırım da, ama kimsesiz olduktan sonra parayı ne yapayım ömür boyu film müzik oyun mu takılayım?
tsaana dedi: Neden düzgün çalışmak elinde değil. Üniversiteyi kız için okumuyor musunuz. Genişletmek için tıkla... Beceriksizlik davranış bozukluğu uzar gider. Demeye çalıştığım şey parayı her türlü bulurum çalışırım da, ama kimsesiz olduktan sonra parayı ne yapayım ömür boyu film müzik oyun mu takılayım?
tsaana Başarılı Katılım 24 Aralık 2023 Mesajlar 32 Beğeniler 51 6 Şubat 2024 #39 1424 dedi: Beceriksizlik davranış bozukluğu uzar gider. Demeye çalıştığım şey parayı her türlü bulurum çalışırım da, ama kimsesiz olduktan sonra parayı ne yapayım ömür boyu film müzik oyun mu takılayım? Genişletmek için tıkla... Kral parasız yaşayamazsın yaşamak istiyorsan ya öyle ya böyle çalşacan. Tek zevkin oyun müzik ve film ise bilmem.
1424 dedi: Beceriksizlik davranış bozukluğu uzar gider. Demeye çalıştığım şey parayı her türlü bulurum çalışırım da, ama kimsesiz olduktan sonra parayı ne yapayım ömür boyu film müzik oyun mu takılayım? Genişletmek için tıkla... Kral parasız yaşayamazsın yaşamak istiyorsan ya öyle ya böyle çalşacan. Tek zevkin oyun müzik ve film ise bilmem.
1 1424 Deneyimli Katılım 25 Aralık 2023 Mesajlar 614 Beğeniler 679 6 Şubat 2024 #40 tsaana dedi: Kral parasız yaşayamazsın yaşamak istiyorsan ya öyle ya böyle çalşacan. Tek zevkin oyun müzik ve film ise bilmem. Genişletmek için tıkla... Anlama problemin mi var çalışırım da sorun başka diyorum. Okuduğunu anlamıyor musun yoksa bilerek mi konuyu değiştiriyorsun?
tsaana dedi: Kral parasız yaşayamazsın yaşamak istiyorsan ya öyle ya böyle çalşacan. Tek zevkin oyun müzik ve film ise bilmem. Genişletmek için tıkla... Anlama problemin mi var çalışırım da sorun başka diyorum. Okuduğunu anlamıyor musun yoksa bilerek mi konuyu değiştiriyorsun?