Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 21 Aralık 2023
Karar ver, LGS'ye mi hazırlanıyorsun, üniversiteyi bitirdin mi yoksa YKS'ye mi hazırlanıyorsun?
Bence LGS. YKS hazırlanıyor olsa daha kapsamlı düşünür daha çok yalan söyler ne bileyim DGS TUS DUS vs.
Konuşma konuştur hem de zorla onları. Hobi olarak da kedi avlamayı deneyebilirsin.
Postal but real Life.
Sen yine en azından birileriyle takılmışsın içmişsin eğlenmişsin. Ben el bile tutmadım yaş 21 oldu. Normal arkadaşım da yok çevremdeki yaratıklar ağır gerizekalı. İçki içiyorum ama sarhoş olamıyorum olsam bile zevk alamıyorum. Sadece insan olmak istedim ama insanlar kedi köpeğe bile benden çok değer verdiler.
Padişahımız 4 boyutlu satranç oynuyor. Hem LGS hem KPSS çalışıp üniveriste anılarını anlatıyor.
Çok güzel tarif etmişsiniz, okuyunca garip hissettim lakin gerçekten doğrusu bu.
İnsanların doğuştan itibaren hayvanlar gibi kodlanmış içgüdüsel özellikleri var gibi.Padişahımız 4 boyutlu satranç oynuyor. Hem LGS hem KPSS çalışıp üniveriste anılarını anlatıyor.
Çok güzel tarif etmişsiniz, okuyunca garip hissettim lakin gerçekten doğrusu bu.
tsaana
Başarılı
7/24 evde durursan bişi anlatamazsın. Dışarı çık gez veya iş bul ailene yük olma boş boş evde oturma.Aylardır gittiğim berberim ile tek bir muhabbetim bile yok mesela. Çünkü adam ile konuşacak hiçbir şeyim yok. Ne anlatabilirim ki? Hiçbir şey yapmıyorum gün içinde. İşim yok gücüm yok.
Hadi şimdi işsizim asosyalim o yüzden konuşacak bir şeyim yok fakat üniversitede iken de yoktu. Hiç unutmam bir kız ile benim evde buluştuk ve bir şeyler içecektik. Kız geldi eve bir süre geçtikten sonra sohbetine de doyum olmuyor tarzında bir laf söyleyip ironi yaptı. Haklı.
Bu zaman kadar olan tüm kız arkadaşlarım benden 1-2 hafta sonra sıkıldığı için ayrıldı. Bazen takıldıklarım oldu onların hepsi de 2. defa buluşmak istemedi benimle. Hatta birisi direkt çok sıkıcısın dedi.
Yapım bu. İnsanlara anlatacak hiçbir şeyim yok. Çünkü hiçbir şey yapmıyorum. Hiçbir atraksiyonum yok. Ömür boyu tek başıma kalacağımı bilmek can sıkıyor.
Demesi kolay, iş bulayım desen 1 haftada atarlar düzgün çalışamazsın çünkü akıl ve psikolojik hastalıkların var. Okuyayım desen derslerin iyi olsa bile manita bulamayacaksın hatta iki bira içmelik arkadaşın bile olmayacak çünkü akıl ve ruh hastasısın. Üstüne fakirlik ve tipsizliği de eklersen çok güzel oluyor, bunlar paket halinde geliyor genelde zaten.7/24 evde durursan bişi anlatamazsın. Dışarı çık gez veya iş bul ailene yük olma boş boş evde oturma.
Onu biz de fark ettik.Çünkü adam ile konuşacak hiçbir şeyim yok. Ne anlatabilirim ki? Hiçbir şey yapmıyorum gün içinde. İşim yok gücüm yok.
tsaana
Başarılı
Kral düzgün çalışmassan tabi atarlar seni. Akil ve psikolojik şeylerini yardım alarak çözmeye çalışıcaksın. Okuyayım desen manita bulamıycaksın ne demek? Manita için okuyacaksan okuma zaten kral. Fakirliğe diyecek bir şeyim yok. Tipin de senin elinde.Demesi kolay, iş bulayım desen 1 haftada atarlar düzgün çalışamazsın çünkü akıl ve psikolojik hastalıkların var. Okuyayım desen derslerin iyi olsa bile manita bulamayacaksın hatta iki bira içmelik arkadaşın bile olmayacak çünkü akıl ve ruh hastasısın. Üstüne fakirlik ve tipsizliği de eklersen çok güzel oluyor, bunlar paket halinde geliyor genelde zaten.
Düzgün çalışmak elimde değil.Kral düzgün çalışmassan tabi atarlar seni. Akil ve psikolojik şeylerini yardım alarak çözmeye çalışıcaksın. Okuyayım desen manita bulamıycaksın ne demek? Manita için okuyacaksan okuma zaten kral. Fakirliğe diyecek bir şeyim yok. Tipin de senin elinde.
Yardımla çözülmüyor akıl hastalığı, çözümü yok.
Manita için okuyorum evet.
Tipim benim elimde değil genetik piyango meselesi.