Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yer
Haddonfield, Illinois
Bir arkadaş var, yazıyorum 2 gün sonra bakıyor. Benim ne hissettiğimi anlaması için ben de ona aynısını yapmak istiyorum ancak şu an ne yazdığını aşırı merak ediyorum. Acaba internetimi kapatıp sohbete girip okuyup çıksam sonra da Instagram'in önbelleğini ve veriyi silsem tekrar girdiğimde görüldüye düşer mi? Veya başka bir yöntem var mı?

Rica ederim, arkadaşına kısasa kısas yapmak yerine onunla konuşmayı dene. Çünkü böyle yapanlar sallamıyor ne yaptığınızı, benim de var bir tane böyle. Konuş arkadaşınla niye böyle yapıyorsun diye.
Konuştum bu konu hakkında ama sürekli bir bahane buluyor. Bu da bana çok inandırıcı gelmemeye başladı artık.

Bir arkadaş var, yazıyorum 2 gün sonra bakıyor. Benim ne hissettiğimi anlaması için ben de ona aynısını yapmak istiyorum ancak şu an ne yazdığını aşırı merak ediyorum. Acaba internetimi kapatıp sohbete girip okuyup çıksam sonra da Instagram'in önbelleğini ve veriyi silsem tekrar girdiğimde görüldüye düşer mi? Veya başka bir yöntem var mı?
Kısıtlarsan mesajı isteğe düşer. Oradan okursun.