Bir arkadaş var, yazıyorum 2 gün sonra bakıyor. Benim ne hissettiğimi anlaması için ben de ona aynısını yapmak istiyorum ancak şu an ne yazdığını aşırı merak ediyorum. Acaba internetimi kapatıp sohbete girip okuyup çıksam sonra da Instagram'in önbelleğini ve veriyi silsem tekrar girdiğimde görüldüye düşer mi? Veya başka bir yöntem var mı?
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Ayarlar > mesajlar ve hikaye yanıtları > okundu bilgisini göster ayarını kapat.
- Makaleler
- 1
Yiğidowski
Üstün
Şu duygu o kadar kötü bir şey ki anlatamam.
Çok sağ ol.
- Makaleler
- 1
Rica ederim, arkadaşına kısasa kısas yapmak yerine onunla konuşmayı dene. Çünkü böyle yapanlar sallamıyor ne yaptığınızı, benim de var bir tane böyle. Konuş arkadaşınla niye böyle yapıyorsun diye.
Konuştum bu konu hakkında ama sürekli bir bahane buluyor. Bu da bana çok inandırıcı gelmemeye başladı artık.Rica ederim, arkadaşına kısasa kısas yapmak yerine onunla konuşmayı dene. Çünkü böyle yapanlar sallamıyor ne yaptığınızı, benim de var bir tane böyle. Konuş arkadaşınla niye böyle yapıyorsun diye.
Kısıtlarsan mesajı isteğe düşer. Oradan okursun.Bir arkadaş var, yazıyorum 2 gün sonra bakıyor. Benim ne hissettiğimi anlaması için ben de ona aynısını yapmak istiyorum ancak şu an ne yazdığını aşırı merak ediyorum. Acaba internetimi kapatıp sohbete girip okuyup çıksam sonra da Instagram'in önbelleğini ve veriyi silsem tekrar girdiğimde görüldüye düşer mi? Veya başka bir yöntem var mı?
0192617362
Uzman
Herkese değil de sadece arkadaşa kapamak istiyorsan sohbete girip oradan arkadaşının adına tıkla oradan gizlilik ve emniyet var oradan okundu bilgisini kapatırsan sadece arkadaşına kapanmış olur görüldü bilgisi.