Plover Başarılı Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 11 8 Ekim 2025 #1 Arkadaşlar dün fake hesaptan birini etiketleyerek story attım sadece. Sabah kalktığımda iki hesabım da kapanmıştı. Hesabı açmak için birkaç soru sordu onları cevapladım fakat fake olan açıldı. Hesabımı nasıl açacağım? Nereye yazmalıyım?
Arkadaşlar dün fake hesaptan birini etiketleyerek story attım sadece. Sabah kalktığımda iki hesabım da kapanmıştı. Hesabı açmak için birkaç soru sordu onları cevapladım fakat fake olan açıldı. Hesabımı nasıl açacağım? Nereye yazmalıyım?
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.560 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ekim 2025 #2 Paylaşımınızda uygunsuz bir kısım mı vardı?
KS KS Plover Başarılı Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 11 8 Ekim 2025 #3 Ömer_Yeter dedi: Paylaşımınızda uygunsuz bir kısım mı vardı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece siyah arka plan ve etiket. O kadar.
Ömer_Yeter dedi: Paylaşımınızda uygunsuz bir kısım mı vardı? Genişletmek için tıkla... Hayır sadece siyah arka plan ve etiket. O kadar.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.560 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ekim 2025 #4 Plover dedi: Hayır sadece siyah arka plan ve etiket. O kadar. Genişletmek için tıkla... Açılmış olan hesabınız üzerinden destekle iletişime geçin. İşte: "Benim ana hesabım, nedensizce kapandı. Yardımınızı istiyorum." gibisinden.
Plover dedi: Hayır sadece siyah arka plan ve etiket. O kadar. Genişletmek için tıkla... Açılmış olan hesabınız üzerinden destekle iletişime geçin. İşte: "Benim ana hesabım, nedensizce kapandı. Yardımınızı istiyorum." gibisinden.
KS KS Plover Başarılı Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 11 8 Ekim 2025 #5 Ömer_Yeter dedi: Açılmış olan hesabınız üzerinden destekle iletişime geçin. İşte: "Benim ana hesabım, nedensizce kapandı. Yardımınızı istiyorum." gibisinden. Genişletmek için tıkla... Annemin hesaptan yaptım görürler mi
Ömer_Yeter dedi: Açılmış olan hesabınız üzerinden destekle iletişime geçin. İşte: "Benim ana hesabım, nedensizce kapandı. Yardımınızı istiyorum." gibisinden. Genişletmek için tıkla... Annemin hesaptan yaptım görürler mi
Hamza Ensar Sağlam Üstün Hız Tutkunu İlk 1.000! Katılım 18 Aralık 2023 Mesajlar 4.058 Çözümler 9 Beğeniler 3.789 8 Ekim 2025 #6 O hesapları unut. Şimdiye kadar kaç kez alakasız bir şekilde hesabım kapatıldı hiç birini açtıramadım. Ayrıca İnstagram asla maillerinize ya da destek taleplerinize dönmüyor.
O hesapları unut. Şimdiye kadar kaç kez alakasız bir şekilde hesabım kapatıldı hiç birini açtıramadım. Ayrıca İnstagram asla maillerinize ya da destek taleplerinize dönmüyor.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.560 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ekim 2025 #7 Hamza Ensar Sağlam dedi: Ayrıca Instagram asla maillerinize ya da destek taleplerinize dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu düpedüz bir suçtur. Sen hesabında bir sorun yaşıyorsun ve destek alman en doğal hakkın.
Hamza Ensar Sağlam dedi: Ayrıca Instagram asla maillerinize ya da destek taleplerinize dönmüyor. Genişletmek için tıkla... Ama bu düpedüz bir suçtur. Sen hesabında bir sorun yaşıyorsun ve destek alman en doğal hakkın.
KS KS Plover Başarılı Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 11 8 Ekim 2025 #8 Peki hocam bizim dopamin reseptörleri dinlensin biraz o zaman. Üzücü ama yapacak bir şey yok.
Ömer_Yeter Yetkin Katılım 1 Nisan 2025 Mesajlar 3.560 Çözümler 8 Beğeniler 2.657 Yer Trabzon/Şalpazarı 8 Ekim 2025 #9 Plover dedi: Peki hocam bizim dopamin reseptörleri dinlensin biraz o zaman. Üzücü ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Etiketlediğin o kişi ile ilgili olabilir mi acaba? Hiç düşündünüz mü?
Plover dedi: Peki hocam bizim dopamin reseptörleri dinlensin biraz o zaman. Üzücü ama yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Etiketlediğin o kişi ile ilgili olabilir mi acaba? Hiç düşündünüz mü?
KS KS Plover Başarılı Katılım 21 Mayıs 2024 Mesajlar 54 Beğeniler 11 8 Ekim 2025 #10 Ömer_Yeter dedi: Etiketlediğin o kişi ile ilgili olabilir mi acaba? Hiç düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir de bir kişinin raporu ile mi oluyor bu işler olmamalı bence.
Ömer_Yeter dedi: Etiketlediğin o kişi ile ilgili olabilir mi acaba? Hiç düşündünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hocam olabilir de bir kişinin raporu ile mi oluyor bu işler olmamalı bence.