Sye
Uzman
Tarayıcıyı kontrol eden uygulama var mı ?Öyle olmışolabilir aklıma gelmemişti o. Eklenti olarak eklenmişse AV'ler görememiş olabilir ne yaptığını.
Tarayıcıyı kontrol eden uygulama var mı ?Öyle olmışolabilir aklıma gelmemişti o. Eklenti olarak eklenmişse AV'ler görememiş olabilir ne yaptığını.
Tarayıcıya sadece eklenti kısmından virüs bulaşabilir. Başka bir şey ile taratmana gerek yok. Eklentiler kısmına bak, şüpheli bir şey var ise kaldır.
Eklenti dediğin uzantılar (diye tahmin ediyorum?) ise şüpheli bir şeye rastlamamıştım.Tarayıcıya sadece eklenti kısmından virüs bulaşabilir. Başka bir şey ile taratmana gerek yok. Eklentiler kısmına bak, şüpheli bir şey var ise kaldır.
Evet uzantılar. Siz tekrar kontrol edin bence.Eklenti dediğin uzantılar (diye tahmin ediyorum?) ise şüpheli bir şeye rastlamamıştım.
Çerezler aktif sürekli çalışan şeyler değiller. Dolandırıcı siteye girseniz bile oranın çerezi orada kalır, başka siteyi etki edemez. (Tarayıcı kısmına bilmediğin bir javascript kodu yapıştırmadı isen.)Başka bir sorum çerezlerden olabilecek olması. Onları sıfırlamak da işime yarayabilir gibi ne düşünüyorsun?
Akşam deneyeceğim kontrolleri sağlayacağım teşekkürler.Evet uzantılar. Siz tekrar kontrol edin bence.
Çerezler aktif sürekli çalışan şeyler değiller. Dolandırıcı siteye girseniz bile oranın çerezi orada kalır, başka siteyi etki edemez. (Tarayıcı kısmına bilmediğin bir javascript kodu yapıştırmadı isen.)
O yüzden çerezleri sıfırlamak bir işe yaramaz. Tarayıcıdan fazla şüphe ediyor iseniz tarayıcıyı sıfırlayın veya yeni bir tarayıcıya geçin. uBlock kurmayı unutmayın.
Virüsü karantinaya alıp silin. Sorun olacağını sanmıyorum. Formata gerek yok.@Essex Hocam merhaba Malwarebytes bahsettiğim dosyaları buldu Setup.exe olarak geçiyor direkt. Buradan karantinaya alıp silsem devamında sildirsem formata gerek kalır mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim ? Yardımcı olursanız sevinirim. Eki Görüntüle 117215
Silinme işlemini bulamadım nereden yapıyoruz acaba ? Karanitaya alındı ama silmeyi bulamadım.Virüsü karantinaya alıp silin. Sorun olacağını sanmıyorum. Formata gerek yok.
Karantinaya alınan dosyalar diye bir bölüm olmalı. Oradan dosyayı seçip silebilirsin.Silinme işlemini bulamadım nereden yapıyoruz acaba ? Karanitaya alındı ama silmeyi bulamadım.
Evet şimdi buldum sildim. Her şey tamam mıdır sizce ,hesaplarıma giriş yapabilirim değil mi ?Karantinaya alınan dosyalar diye bir bölüm olmalı. Oradan dosyayı seçip silebilirsin.
Yapabilirsiniz. Sorun kalmamıştır bence. Eklentileri kontrol ettiniz deği mi?Evet şimdi buldum sildim. Her şey tamam mıdır sizce ,hesaplarıma giriş yapabilirim değil mi ?