Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

3586

Uzman
Makaleler
33
Ben Instagram hesabımı bir süreliğine dondurmak istiyorum.

Hesabı dondurunca aynı silinmiş gibi oluyor, başkaları göremiyor değil mi?

Yaptığım yorumlar siliniyor mu?

Çözüm
Hesabı dondurduğunuzda hesabınızda yapılan tüm aktiviteler geçici olarak silinir. Yaptığınız yorumlar ve beğeniler mesela. Başkaları sizin hesabınızı aratınca bulamaz. Tabii mesajlarınız karşı taraftan silinmez.
Hesabı dondurduğunuzda hesabınızda yapılan tüm aktiviteler geçici olarak silinir. Yaptığınız yorumlar ve beğeniler mesela. Başkaları sizin hesabınızı aratınca bulamaz. Tabii mesajlarınız karşı taraftan silinmez.

Çözüm
Ben Instagram hesabımı bir süreliğine dondurmak istiyorum.

Hesabı dondurunca aynı silinmiş gibi oluyor, başkaları göremiyor değil mi?

Yaptığım yorumlar siliniyor mu?
Hesabınızı geçici olarak dondurduğunuzda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, siz tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizlenir. Instagram hesabınızı sadece bir bilgisayardan, mobil tarayıcıdan veya Instagram uygulamasından dondurabilirsiniz.

Hesabınızı geçici olarak dondurduğunuzda profiliniz, fotoğraflarınız, yorumlarınız ve beğenmeleriniz, siz tekrar giriş yaparak hesabınızı yeniden etkinleştirene kadar gizlenir. Instagram hesabınızı sadece bir bilgisayardan, mobil tarayıcıdan veya Instagram uygulamasından dondurabilirsiniz.

Yorumlar gizleniyor ise yeterli o zaman, teşekkür ederim.