sherkl

Başarılı
Yer
Kipchak
Merhabalar, bir Instagram sayfası sahibine sayfası için nasıl tasarım yapması gerektiğini öğreteceğim hem de kendim tasarım yaparak sayfada paylaşacağım. Bu durum için benden saatlik ücret teklifi vermemi istiyor.

Haftada bir gün yüz yüze buluşmalar veya online olarak görüşmeler olacak şekilde 1-2 hatta 3 saate uzayabilecek bir süreçten bahsedecek olursak sizce burada istenecek saatlik ücret ne kadar olmalı?

Not: Bu mesleği profesyonel olarak yapmıyorum. Bu yüzden piyasa hakkında herhangi bir fikrim yok.

Saati 150 veya 200 TL uygundur. Ayrıca +caslon, garamond, jen son, minion, palatino önerilen fontlar bunlar varsa belki işine yarayabilir

Hocam fiyat konusunda ne kadar eminsiniz? Öğrenci olduğum için fiyatı minimumda tutmak istemem :D Ayrıca font öneriniz için teşekkür ederim.
Hocam ben 2024'de bu işlerle uğraşıyordum. Tanesini 600 TL'ye yapıyorduk, 3 revize hakkıyla birlikte. Bence saatlik 200 gayet uygundur, isterseniz 300'de yapabilirsiniz. Ama 300'den fazlası piyasa fiyatının biraz üstünde kalıyor bence.

Hocam ben 2024'de bu işlerle uğraşıyordum. Tanesini 600 TL'ye yapıyorduk, 3 revize hakkıyla birlikte. Bence saatlik 200 gayet uygundur, isterseniz 300'de yapabilirsiniz. Ama 300'den fazlası piyasa fiyatının biraz üstünde kalıyor bence.
Anladım hocam çok teşekkür ediyorum tekrardan. 3 revize hakkı ile birlikte başka hangi şartlarda anlaşma yapmıştınız acaba detay vermeniz mümkün mü?

Anladım hocam çok teşekkür ediyorum tekrardan. 3 revize hakkı ile birlikte başka hangi şartlarda anlaşma yapmıştınız acaba detay vermeniz mümkün mü?
Hocam genel olarak 3 revize hakkının yanında; 3 günde teslim, kaynak dosya ve 1 boyut sayısı veriyorduk. Ve tasarıma bağlı, responsive tasarım, 2 plugin yükleme vs. diye değişebiliyor. Ama genel olarak ilk bahsettiğim şekilde.