Şu sıralar sayfa büyütme çabasındayım ürettiğim içerik günde 5 Reels videosu paylaşmamı sağlıyor ve hepsi birbirinin devamı şeklinde ama bazı sitelerde haftada 2-3 gönderi Instagram algoritması için daha iyi diyor, karar veremedim sizce nasıl devam etmeliyim?
Detaylar
Kim cevapladı?Ama ürettiğim içerik birbirini takip eder şekilde, yani bir reels paylaşınca sonraki reels paylaşımı onun devamı oluyor ve ertesi gün başka bir konuya geçiyorum. Günde bir paylaşım yapmak takipçiyi beklenti yüzünden sıkmaz mı?Günde 5 gönderi çok fazla olabilir, 3 günde 3 gönderi daha mantıklı başlarda, organik olarak büyütmek çok zor şu dönemler, haftada en az 3 kere, 3 farklı gönderine mütevazi rakamlarda reklam çıkmalısın.
İçeriğin nedir dostum, dediğin şey içerikten içeriğe değişir, ne türde paylaşımlar yapıyorsun?Ama ürettiğim içerik birbirini takip eder şekilde, yani bir reels paylaşınca sonraki reels paylaşımı onun devamı oluyor ve ertesi gün başka bir konuya geçiyorum. Günde bir paylaşım yapmak takipçiyi beklenti yüzünden sıkmaz mı?
Söylememek benim açımdan daha iyi, çünkü bu içeriği üreten kişi sayısı çok az ve fikrin çalınmasını istemiyorum ancak yaptığım paylaşımlar ile 1 ayda 30 bin görüntülenmeyi elde ettim, her gün 06:30, 09:30, 13:30, 18:30 ve 21:30 saatlerinde gönderi paylaşımı yapıyorum yani önceden planlıyorum kendi paylaşıyor.İçeriğin nedir dostum, dediğin şey içerikten içeriğe değişir, ne türde paylaşımlar yapıyorsun?
Yani içeriğini 30K kişi görüp çalmadıysa bende çalmam herhalde.Söylememek benim açımdan daha iyi, çünkü bu içeriği üreten kişi sayısı çok az ve fikrin çalınmasını istemiyorum ancak yaptığım paylaşımlar ile 1 ayda 30 bin görüntülenmeyi elde ettim, her gün 06:30, 09:30, 13:30, 18:30 ve 21:30 saatlerinde gönderi paylaşımı yapıyorum yani önceden planlıyorum kendi paylaşıyor.
Sosyal medya işi yapıyorum, sağlıklı bir yardım açısından sordum, sıfır reklamla 30.000 görüntülenme elde ettiysen salt reklama başlama vaktin gelmiştir.
Kral, yıllardır farklı sayfaların adminliğini yapıyorum. Günde 5 gönderi senin algoritmanı bozar, en mantıklısı günde 2 gönderi maalesef. Bir abi tavsiyesi olarak al bunu.Söylememek benim açımdan daha iyi, çünkü bu içeriği üreten kişi sayısı çok az ve fikrin çalınmasını istemiyorum ancak yaptığım paylaşımlar ile 1 ayda 30 bin görüntülenmeyi elde ettim, her gün 06:30, 09:30, 13:30, 18:30 ve 21:30 saatlerinde gönderi paylaşımı yapıyorum yani önceden planlıyorum kendi paylaşıyor.
Düzenli paylaşım yaptığın sürece pek farkının olacağını sanmıyorum.
Sizin dediğinize bakacak olursak haber sayfalarının günde 8-10 tane paylaşım yapması da onları bozabilir, bilemedim düzenli olduktan sonra her türlü izlenmeye başlıyor gibi geliyor bana.Kral, yıllardır farklı sayfaların adminliğini yapıyorum. Günde 5 gönderi senin algoritmanı bozar, en mantıklısı günde 2 gönderi maalesef. Bir abi tavsiyesi olarak al bunu.
Reklam verme olayına girişeceğim zaten ancak bu şekilde ne kadar büyürüm merak ediyorum.Sosyal medya işi yapıyorum, sağlıklı bir yardım açısından sordum, sıfır reklamla 30.000 görüntülenme elde ettiysen salt reklama başlama vaktin gelmiştir.