Instagram üzerinde satılan replika ayakkabılar ne kadar kaliteli?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan dotsh
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 785
  • Etiketler Etiketler
    instagram

dotsh

Üstün
Cancustom, Yswear ve 1-2 tane daha sayfa çıktı karşıma. Bu sayfalarda satılan replika ayakkabılar ne kadar kaliteli? Giyilebilecek ve uzun süre gidecek tarzda mı yoksa kalitesiz pazar malı gibi mi? Daha önce alışveriş yapan varsa bilgilendirebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben şahsen Instagram'da karşıma çıkan hiçbir replika ürün satan hesaba güvenmiyorum. Zaten Instagram üzerinden satılan çoğu replika ürün %90 ihtimalle dandik çıkıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İngilizlerin bir lafı vardır: "I'm not rich enough to buy cheap things."

Yani, "Ucuz mal alacak kadar zengin değilim."

Replika maldan kesinlikle uzak durun. O kadar kalitesiz ki bir hafta içerisinde parçalanır muhtemelen ve üstteki arkadaşın dediği gibi de ucuz mal alacak kadar zengin değiliz. Adamakıllı alın ama sağlam bir ayakkabı almış olun ve Instagram sayfalarının dolandırıcı olma ihtimali de var. Karşınızda muhatap bulamazsınız.

Dolandırıcı değil ondan eminim. Şu anda almayı düşünmüyorum zaten. Alacak olursam diye sordum. Adamakıllı bir Nike ayakkabı en az 3 bin TL.

@dotsh, tipik bir laf vardır. Hiç kimse ucuz mal alacak kadar zengin değil. Tek sefer adamakıllı ürün alın, sonradan başınız ağrımasın.

İfadeler: 178
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…