Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Makaleler
4
Yer
Elvandar, Midkemia
Merhaba arkadaşlar, Instagram üzerinden arkadaşlarımla birbirimize +18 fotoğraflar attığımız için hesaplarımızı banladı. Banlanan hesabın bir daha açılmayacağını bildiğimden ben bugün aynı telefon numarası ve email ile yeni bir hesap açtım.

Bu açtığım hesap yarım saat içinde hesap bütünlüğü kuralları sebebiyle banlandı. Banladıktan sonra çok kez talep gönderdim ve şu anda hesabın şifresinin yanlış olduğunu söylüyor.

Peki ben 2. hesabımı açtırmaya çalışırsam bir şansım var mı yoksa tümden yeni numara ve mail mi almam gerekli?

Çözüm
Açtığım ve kapanan bir yeni hesap için itiraz edersem açılma ihtimali var mı? Yoksa uğraşma mı dersiniz?

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. İtiraz edip şansınızı deneyebilirsiniz.
Size tavsiyem farklı bir cihazdan mobil veri açarak, temiz bir e-posta ile hesap açmanızdır.
Şunu unutmayın kullandığınız cihaz 1 defa mimlendi. En ufak bir politika ihlalinizde hesap açmanız zorlaşacaktır.

Instagram o kadar üst seviye yapay zekaya ve algoritmaya sahip ki, sizin Mac adresinizden cihazınızın davranışınıza kadar her şeyi inceliyor.
Yıllardır açamadığım kapanan hesabımı 6 yıl önceki telefonum ile denediğimde hesap direkt açılmıştı, bunun sebebi ise Instagram'ın senin kim olduğunu anlıyor olması.
Eğer bir itiraz yapıyorsanız farklı bir cihazdan değil de hesabın açıldığı kurucu dediğimiz cihazdan denemeniz şansınızı artıracaktır.
Farklı bir cihaz ve IP üzerinden yeni hesap açmanız gerekli. Açacağınız tüm yeni hesaplar kapanacaktır.
Farklı e-posta ve telefon numarası kullanın.
Hesap silinmediyse açılabilir.
Kapanan hesap ne olursa olsun, bizim meta paneli dediğimiz işletme desteği sayfasından destek açılarak hesaplar açılabiliyor.

Şİfrenizin doğruluğundan eminsiniz ama giremiyor musunuz? Tarayıcıda dener misiniz? www.instagram.com
Şifreyle alakası yok. Şu ana kadar her yerde aynı şifreyi kullanıyorum. Hesap askıya alındıktan sonra kabul etmemeye başladı

Farklı bir cihaz ve IP üzerinden yeni hesap açmanız gerekli. Açacağınız tüm yeni hesaplar kapanacaktır.
Farklı e-posta ve telefon numarası kullanın.
Hesap silinmediyse açılabilir.
Kapanan hesap ne olursa olsun, bizim meta paneli dediğimiz işletme desteği sayfasından destek açılarak hesaplar açılabiliyor.
Açtığım ve kapanan bir yeni hesap için itiraz edersem açılma ihtimali var mı? Yoksa uğraşma mı dersiniz?

Şİfrenizin doğruluğundan eminsiniz ama giremiyor musunuz? Tarayıcıda dener misiniz? www.instagram.com
Daha açık olmak gerekirse mobilde şifre yanlış uyarısı veriyor. Web'de ise şöyle:
Screenshot_20241220_001930_Firefox Nightly.webp

Sizin yapabileceğiniz bir şey yok. İtiraz edip şansınızı deneyebilirsiniz.
Size tavsiyem farklı bir cihazdan mobil veri açarak, temiz bir e-posta ile hesap açmanızdır.
Şunu unutmayın kullandığınız cihaz 1 defa mimlendi. En ufak bir politika ihlalinizde hesap açmanız zorlaşacaktır.

Instagram o kadar üst seviye yapay zekaya ve algoritmaya sahip ki, sizin Mac adresinizden cihazınızın davranışınıza kadar her şeyi inceliyor.
Yıllardır açamadığım kapanan hesabımı 6 yıl önceki telefonum ile denediğimde hesap direkt açılmıştı, bunun sebebi ise Instagram'ın senin kim olduğunu anlıyor olması.
Eğer bir itiraz yapıyorsanız farklı bir cihazdan değil de hesabın açıldığı kurucu dediğimiz cihazdan denemeniz şansınızı artıracaktır.

Çözüm