Instagram'daki rezillikler

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan herousta26
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 189
  • Etiketler Etiketler
    instagram
İnternete hoş geldin, henüz çok gençsin alışırsın herhalde. Geçmiş konularına bakarken 14 yaşında olduğunu fark ettim, o yüzden hoş geldin diyelim.

Reklam engelleyici eklentilerle yorumları, hikayeleri, reelleri, sizin için kısmını kapattım. Kafam rahatladı.

Düzenleme: Yaşı yeni gördüm. Bence bu yaşta kullanmamalısın.

Son düzenleme:
Rahatsız olduysan Instagram hesabını kapatabilirsin. Yaş ufaklığından dolayı seni bazı içerikler rahatsız edebilir. O yüzden kullanmaman daha sağlıklı. Kafaya takacak bir sorun göremedim.

Bu tarz platformlarda herkese açık bir içerik yapıyorsanız, herkese açık içerikte ailenizi ve çocuklarınızı herkese afişe ediyorsanız, ileride doğacak psikolojik durumları umursamıyorsanız, her türlü yoruma katlanmak zorundasınız. İzleyici veya dinleyiciyseniz de ortamı terk etmekte özgürsünüz. Hakaret edilmediği, dava konusu olmayacak şekilde +18 konuları içeren yorumlara hiçbir şey yapamazsınız. Aileye bu yorumları neden kaldırmadığını sordunuz mu? Çünkü etkileşim için iyi kötü yorum diye ayırmıyorlar. Sizin kadar endişelendiklerini de zannetmiyorum.

Ayrıca konunun senin inancına göre inandığın ahiret hayatıyla da hiçbir alakası yok sevgili dostum. Belki o yorumları yapan kişiler senin söylemeye çalıştığın yapıya inanmıyorlardır. Tepkiniz yersiz. Zamanla birçok gerçekle karşılaşacaksınız. Yorumlarda yaşınızın küçük olduğunu gördüm. Buradaki yorumları doğru okuyup doğru analiz yapıp doğru çıkarımlar elde edeceğinizi düşünüyorum.

Vay arkadaş ne yapmışlar öyle ya? Allah bunları cehennemden çıkarmaz kesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…