Arkadaşlar oyun zaten çok zor bir de be Xbox'da gamepad ile oynadığımda iki kat daha zor oluyor. Tek mermi ile ölüyorum. Zorluk ayarlama ve oto nişan modu yok mu? Yani gamepad de nişan almama yardım eden bir oyun içi ayar yok mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar oyun zaten çok zor bir de be Xbox'da gamepad ile oynadığımda iki kat daha zor oluyor. Tek mermi ile ölüyorum. Zorluk ayarlama ve oto nişan modu yok mu? Yani gamepad de nişan almama yardım eden bir oyun içi ayar yok mu?
Hangi modu oynuyorsunuz? Versus modlarında karşı takım da gerçek oyuncu olduğu için mantıken zorluk ayarlama yok 😃 Co-op modlarında ise ayarlardan arttırıp kısabileceğiniz bir zorluk ayarı yok. Eğer breakpoint modunu oynuyorsanız normal breakpoint ve hardcore breakpoint seçeneği var. Hardcore olan zor, normali açarsanız daha kolay.

Oyunun olayı zaten “gerçekçi” ve “zor” olması. Oynadıkça öğrenirsiniz. Aim assist olduğunu sanmıyorum özellikle böyle bir oyunda. Önce siz görüp siz sıkacaksınız. Hemen ölmemek için ağır zırh kullanabilirsiniz.
Fazladan şu silah puanıydı sanırım ondan kalıyorsa alınabilir yoksa oyun içinde ağır zırh pek mantıklı değil bence. Özellikle karşıdaki ağır makineli ve ağır hasarlı silahlar kullanıyorsa hiç bir etkisi olmuyor 😃 M240B falan kullanıyorsa hele 💀

Oyunun olayı gerçekçilik ve zor olması. Her zaman winner olmak istiyorum dersen CS oyna daha iyi.

O oyun simülasyon digerleri Apex kafasi herkese gore degil.
En az 1 -2 ay gamepad e alismak gerekiyor gayet normal, karsındaki adamlar gamepad ile oynamiyor bu arada aparat takiyorlar mouse klalvye icin.