Intel 13. ve 14. iade süreci hakkında bilgi paylaşacağım. İade için Online Case Management Lightning linkte biletinizi oluşturun. Benim arızalı 13900K işlemciyi 3 iş günü içinde değiştirdim. DHL işlemcinizi alıp aynı yere yenisi getiriyorlar.
Detaylar
Kim cevapladı?Bende 13. nesil işlemci var oyunda 80 derece oluyor iade edip 14. nesil alabilir miyim?
13900k'yı stok sorunundan dolayı 14900k ile değiştiriyorlar diye birkaç yerde görmüştüm. Stok sorunu varsa yüksek ihtimâl 14.nesilde aynı seri işlemciden alırsınız. İşlemciniz 13700k ise 14700k gibi. Yalnız 80 derece geçerli bir sebep değil, hata ve çökme sorunları falan olması lazım. Yine de şansınızı deneyin.
Orko
Yetkin
Stok fanla 80 dereceyse iyi.Bende 13. nesil işlemci var oyunda 80 derece oluyor iade edip 14. nesil alabilir miyim?
Sıvı soğutucu ile.
13900K'yı stok sorunundan dolayı 14900k ile değiştiriyorlar diye birkaç yerde görmüştüm. Stok sorunu varsa yüksek ihtimâl 14.nesilde aynı seri işlemciden alırsınız. İşlemciniz 13700k ise 14700k gibi. Yalnız 80 derece geçerli bir sebep değil, hata ve çökme sorunları falan olması lazım. Yine de şansınızı deneyin.
Eki Görüntüle 90848
Umut fakirin ekmeği
Orko
Yetkin
Hangi işlemci
Ben ProPat işlemci kapalı kutuda yolandı.AOTP FPO numarası ve yer adresinizi yazın.Daha sonra işlemcinin mavi ekran verdiğin.Biosgünceleme yaptığıma rağmen sorun yaşıyorum. diye yazı yazarsanız.değişim talebini alıyorlar.Çünkü intel henüz işlemcini tam arızalı olduğunu çözemiyor böyle talepler işleminizi gerçekleştiriyor.Size eposta geldiğinde bir sürü bios ayarları önerecekler ve siz sorunuzun çöülmediğini söyleğince talep davanız kabul oluyor.Dhl işlemciyi alacağı gün e posta yoluyla belirtiliyor.Lütfen e postanızı iyice bu süreçte takip edin.İntel artık aldınız ürünüz aynısını veriyor.Kısacası 13900K bozuksa 14900k yolamıyorlar.Aynı sekment işlemci yoluyorlar.
Halil ertaş
Üyecik
Reis bende de 14700K vardi, talep olusturdum. Acaba değisimini yaparlar mi ve degistirmek icin aldigim yere mi goturmem lazim? Bir de degisimi hemen yapiyorlar mi?Ben ProPat işlemci kapalı kutuda yolandı.AOTP FPO numarası ve yer adresinizi yazın.Daha sonra işlemcinin mavi ekran verdiğin.Biosgünceleme yaptığıma rağmen sorun yaşıyorum. diye yazı yazarsanız.değişim talebini alıyorlar.Çünkü intel henüz işlemcini tam arızalı olduğunu çözemiyor böyle talepler işleminizi gerçekleştiriyor.Size eposta geldiğinde bir sürü bios ayarları önerecekler ve siz sorunuzun çöülmediğini söyleğince talep davanız kabul oluyor.Dhl işlemciyi alacağı gün e posta yoluyla belirtiliyor.Lütfen e postanızı iyice bu süreçte takip edin.İntel artık aldınız ürünüz aynısını veriyor.Kısacası 13900K bozuksa 14900k yolamıyorlar.Aynı sekment işlemci yoluyorlar.
Reis bende de 14700k vardi, talep olusturdum. Acaba değisimini yaparlar mi ve degistirmek icin aldigim yere mi goturmem lazim? Bir de degisimi hemen yapiyorlar mi?
Değişim talepini oluştururken alınacak yerin adresini yaz onlar DHL kargocuyu gönderip alacaklar! 4700k da da değişim yaparlar. Kısacası onlar senden alacaklar. E-posta yoluyla genelde iletişime geçiyorlar. O yüzden e postanın önem vererek takip et. E postada DHL bir şey gönderirseler kargocuya göstereceksin. Sorunuz olursa bana buradan yazabilirsiniz.
Değişim talepini oluştururken alınacak yerin adresini yaz onlar DHL kargocuyu gönderip alacaklar! 4700k da da değişim yaparlar. Kısacası onlar senden alacaklar. E-posta yoluyla genelde iletişime geçiyorlar. O yüzden e postanın önem vererek takip et. E postada DHL bir şey gönderirseler kargocuya göstereceksin. Sorunuz olursa bana buradan yazabilirsiniz.
Aotp ve fpo olan işlemcini bilgilerini yaz. En kötü kutunun altındaki ya da yanındaki seri numaraları fotoğrafla Intel talebinde gönder.
Son düzenleyen: Moderatör: