Elektronik INTEL ARC B580 11.647 TL

Bu kart çıktığı zaman ₺11.000 fiyatının pahalı olduğunu indirim geleceği için beklenmesi gerektiğini söyleyen teknoloji kanalları vardı...
Bizim satıcılar sağolsun açgözlülüğün baş sanatçıları (!) oldukları için yurt dışında 4060'dan daha ucuz ve 4060ti rakibi diye çıkarılan kartı bizde neredeyse 4060 fiyatına satıyorlardı. Bazı hanzolar da 3. parti üretici soğutuculu b580lere de 16-17k yazmış, kafayı yersin. 4060 da zam yemiş.

Uçan bir şey olduğunu düşünmüyorum. 11 bin idi, 13 bin olmuş. Bu ekonomide az bile artmış.
B580'e 13 bin vermenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum, 1 lira daha koyar 4060 alırım şahsen, daha verimli, sürücü sorunsuz, nvidia teknolojileri ve bir sürü custom programlar var nvidia inspector, nvidia profile inspector vb. ile kartı didik didik edebiliyorum. Bu kart piyasada ayakta kalmak için şu anlık hak ettiği fiyat 11-12 arası zaten. Üstüne bu kart referans bir kart. Yeni olduğundan dolayı da kartın sürücü sorunları var (a750 a770 vb. sürücü sorunları yok.). Bu kriterlere bakılarak uçmuş dedim.

Son düzenleme:
1440P, 4060 ti performansı veriyor ancak garip bir şekilde bazı oyunlarda darboğaz yapıyor. Ama xess fsr'dan 10 kat daha iyi birde iki de bir eski sürücüye dönmek zorunda değilsin. FG teknolojisini başarılarsa öyle AMD kartlardaki gibi sadece FPS rakamı yerine akıcılığı da arttırlarsa muazzam olur.

B580'e 13 bin vermenin mantıklı olduğunu düşünmüyorum, 1 lira daha koyar 4060 alırım şahsen, daha verimli, sürücü sorunsuz, nvidia teknolojileri ve bir sürü custom programlar var nvidia inspector, nvidia profile inspector vb. ile kartı didik didik edebiliyorum. Bu kart piyasada ayakta kalmak için şu anlık hak ettiği fiyat 11-12 arası zaten. Üstüne bu kart referans bir kart. Yeni olduğundan dolayı da kartın sürücü sorunları var (a750 a770 vb. sürücü sorunları yok.). Bu kriterlere bakılarak uçmuş dedim.
İtopya da 11K civarına satılıyor zaten.
En ucuz 4060 13,700 civarı.

Sanırım demek istediği 2. el kart almak istemeyenler. Sallıyorum ₺12.000 nakiti olan birisi gidip RX 6800XT alsa daha iyi performans alır ama sıfır alması gerekiyorsa tercih edilebilir demek istemiş.

O kadar fazla kart var ki takip edemiyorum. Ben şahsen 2. el 750 tercih ederim. İndirim olduğu için paylaştım

Geri
Yukarı Alt