Tam anlamı ile düzelmedi. 1 hafta önceye kadar limited Edition olanını kullanıyordum. Bir güncellemede getirdikleri özellikleri veya doğuştan beri olan özelliklerini kaldırdılar, bazen ekleyip bazen çıkardılar. İlk geldiği dönemlerde aynı çözünürlükte ve tamamen Ultra ayarlarda 120-130 FPS aldığım FH5, son driver güncellemelerden sonra 95-105 FPS'e kadar gerilemişti.
Bazı yerlerde 2K oyunculuğa göz kırpıyor yazdıklarına da bakmayın, denildiği gibi 1080p kartı bu kart. 2K'ya geçince bazı oyunlarda 40'lara kadar gerileme gördüm. O lafı es geçin.
Zaten dünyanın en kötü driver programını kullanıyor olacaksınız. Herhangi bir oyuncağı yok, AMD veya NVIDIA gibi, ne bileyim gürültü engelleme, bilmem ne frames gibi özellikleri zaten yok, olanlarda gizli sağda solda bir yerde.
Intel hala HD Graphics kafasında bu driver'ları güncelliyor. Onun yerine artık harici grafik kartlarını başka bir programa kaydırıp, sıfırdan temiz bir arayüz ve özellikler eklemeli. Bildiğiniz HD Graphics kontrol paneli. Evet yeni oyuncu lazım pazara ama bu yeni oyuncu çok yavaş ilerliyor. Ben zaten kartı elimden çıkarttım, daha 7-8 aylık, kutulu faturalı garantili kartı geçen hafta 8.5k gibi bir fiyata verdim. Onun yerine gidip ne kadar orta yaşlı da olsa RX6800 16 GB aldım.
Açıkçası ben kullanmış birisi olarak tercih etmem ve AMD, NVIDIA gibi kartlara yönelirim.