Sıfır şart ise alınabilir ancak zaten Arc kartların satıldığı fiyatlarda ikinci elden çok daha iyi kartlar alınabiliyor.

Arc serisi bildiğim kadarıyla sıkıntı bir seri olduğunu duymuştum, yani güncelleme konusunda epey bir sıkıntılıymış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri çok sıkıntılı, kartı kıracak duruma gelmiştim sinirden. Sattım, NVIDIA bir kart aldım ve kurtuldum. Sorunsuz (hata almadan) update yapmak için abdest almanız gerekiyor.

B580 önerebilirim ama bazı şeyleri bilerek almalısın. PCI 4.0 anakart ve işlemcinin PCI 4.0 x16 desteği olması gerekiyor, bunun altındaki bir işlemci ile kullanırsan performans kayıpları yaşıyorsun. PCI 4.0 x8 hızında çalışıyor burada ayrımı iyi yapmanız gerekiyor. Çünkü eğer PCI 3.0 desteği olan bir anakarta takarsanız, ekran kartından GTX 1660'dan daha düşük performans alabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arc serisi bildiğim kadarıyla sıkıntı bir seri olduğunu duymuştum, yani güncelleme konusunda epey bir sıkıntılıymış.

İlk halinden iyi ancak hala geliştirilmesi lazım. A7X0 serisini uzun bir süreden sonra toparlamışken rezalet sürücülerle çıkış yapan B5X0 serisiyle tekrar batırdı İntel.