Detaylar
Kim cevapladı?Arc serisi alınır mı sizce? düşünceleriniz neler? XeSS gibi teknolojileri olması beni düşündürdü.
Sürücüleri hala leş. Alınması taraftarı değilim.
5
5124
Ziyaretçi
Arc serisi bildiğim kadarıyla sıkıntı bir seri olduğunu duymuştum, yani güncelleme konusunda epey bir sıkıntılıymış.
Son düzenleyen: Moderatör:
Sürücüleri çok sıkıntılı, kartı kıracak duruma gelmiştim sinirden. Sattım, NVIDIA bir kart aldım ve kurtuldum. Sorunsuz (hata almadan) update yapmak için abdest almanız gerekiyor.
Intel Arc A770 16GB ekran kartını kullanıyorum ancak uzun süredir sürücü sorunları yaşıyorum. Her sürücü güncellemesi geldiğinde genelde ilk denemede kurulum başarısız oluyor, ikinci denemede ancak kuruluyordu. Bu son güncellemede ise işler daha da kötüye gitti.
İlk denemede yine hata aldım. İkinci denemede “Güncelle” tuşuna bastığımda hiçbir şey olmadı, ekrana hiçbir kurulum penceresi gelmedi. Sonrasında DDU (Display Driver Uninstaller) ile eski sürücüyü tamamen kaldırdım ve Intel’in sitesinden en güncel sürücüyü indirdim. İndirdiğim .exe dosyasını çalıştırdım, dosyaları çıkarttı ama...
İlk denemede yine hata aldım. İkinci denemede “Güncelle” tuşuna bastığımda hiçbir şey olmadı, ekrana hiçbir kurulum penceresi gelmedi. Sonrasında DDU (Display Driver Uninstaller) ile eski sürücüyü tamamen kaldırdım ve Intel’in sitesinden en güncel sürücüyü indirdim. İndirdiğim .exe dosyasını çalıştırdım, dosyaları çıkarttı ama...
- Toby Fox
- 16gb arc intel
- Forum: Ekran Kartı
lazye
Üstün
- Makaleler
- 1
B580 önerebilirim ama bazı şeyleri bilerek almalısın. PCI 4.0 anakart ve işlemcinin PCI 4.0 x16 desteği olması gerekiyor, bunun altındaki bir işlemci ile kullanırsan performans kayıpları yaşıyorsun. PCI 4.0 x8 hızında çalışıyor burada ayrımı iyi yapmanız gerekiyor. Çünkü eğer PCI 3.0 desteği olan bir anakarta takarsanız, ekran kartından GTX 1660'dan daha düşük performans alabilirsiniz.
Son düzenleyen: Moderatör:
Çok iyi bir fırsat varsa alınır, örneğin N11'de bugün 9 taksit kampanyası başladı. Aylık 1,4k'ya bedava:
Arc serisi bildiğim kadarıyla sıkıntı bir seri olduğunu duymuştum, yani güncelleme konusunda epey bir sıkıntılıymış.
İlk halinden iyi ancak hala geliştirilmesi lazım. A7X0 serisini uzun bir süreden sonra toparlamışken rezalet sürücülerle çıkış yapan B5X0 serisiyle tekrar batırdı İntel.
Sürücüleri çok sıkıntılı, kartı kıracak duruma gelmiştim sinirden. Sattım, kurtuldum. Sorunsuz (hata almadan) update yapmak için abdest almanız gerekiyor.
Intel tabanlı MSI Claw A1M el bilgisayarımda her çıkan sürücüyü yükledim hiçbir problem yaşamadım.
Yeni konular
-
-
-
-
Elektronik Crucial 8 GB DDR5 5600 MHz CL46 laptop RAM 2.299 TL
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-