Detaylar
Kim cevapladı?Koneko Toujou
Üstün
Merhaba. Need for Speed: Hot pursuit (2010) indirmek istiyorum. Sistemim oynatabilir mi?
Sistem:
- Intel Core i3-2120
- 8 GB RAM.
- NVIDIA GeForce GT 220.
- 500 GB HDD.
- Windows 10 Enterprise LTSC 1809 versiyon.
CPU'nun 2100 olan versiyonu ile oynayabiliyordum 2120 de yüksek ihtimal oynatır. Ama GT 220'den çok emin değilim.
İşlemciden yana sıkıntım yok da işi ekran kartı bozuyor işteCPU'nun 2100 olan versiyonu ile oynayabiliyordum 2120 de yüksek ihtimal oynatır. Ama GT 220'den çok emin değilim.
Koneko Toujou
Üstün
İşlemciden yana sıkıntım yok da işi ekran kartı bozuyor işte![]()
720P yüksek ayarlarda oynatabiliyor gibi gözüküyor. Şöyle bir video buldum belki bir yol gösterici olur:
720p high oynatabiliyor gibi gözüküyor. Şöyle bir video buldum belki bir yol gösterici olur:
720p yüksek 50 FPS benim için yeterli olur.
- Makaleler
- 7
Daha kotu bir GPU ile 640x480 dusuk ayarlarda akiyordu oyun. Siz de 720p rahat oynarsiniz diye dusunuyorum, oyunda zaten detayli grafik ayarlari yok. Yuksek cozunurluklu dokular ve hareket bulanikligi ayarlarini acip, Shadow Level ayarini Low'da, Anisotropic ayarini Off'da tutarsaniz gayet akici olur diye dusunuyorum.
Deneyecektim de işte elektrik kesintisi oldu deneyemedim. HD 4830 ile rahatça denerim artık.Daha kotu bir GPU ile 640x480 dusuk ayarlarda akiyordu oyun. Siz de 720p rahat oynarsiniz diye dusunuyorum, oyunda zaten detayli grafik ayarlari yok. Yuksek cozunurluklu dokular ve hareket bulanikligi ayarlarini acip, Shadow Level ayarini Low'da, Anisotropic ayarini Off'da tutarsaniz gayet akici olur diye dusunuyorum.