R7 240 ve Turbox'a 1.277 TL para vermeyi düşünmüyorsundur umarım. Git ikinci elden 200-300 liraya al geç hocam bir tane. Taş devrinden kalma donanımlar. Şu karta 1.277 TL verilir mi?Ailem ikinci ele sıcak bakmaz. AMD istiyorum çünkü FreeSync açarım. Bu ürün darboğaz yapar mı?
![]()
TURBOX Knight Zen N R7 240 Amd Ddr3 128bit Vga.dvi.hdmi Tek Fan 4gb Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - Trendyol
TURBOX Knight Zen N R7 240 Amd Ddr3 128bit Vga.dvi.hdmi Tek Fan 4gb Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Detaylar
Kim cevapladı?- Bütçe
- 1500 - 2000 TL
R7 240 ve Turbox'a 1.277 TL para vermeyi düşünmüyorsundur umarım. Git ikinci elden 200-300 liraya al geç hocam bir tane. Taş devrinden kalma donanımlar. Şu karta 1.277 TL verilir mi?
Eki Görüntüle 14481
Dediğim gibi ikinci el alma seçeneğim yok maalesef ki.
O zaman hiç alma, cidden gerek yok. O kart zaten aşırı zayıf, oyun performansı falan çöp. FreeSync için alsan ne almasan ne... Vallahi parana yazık hocam.
O zaman hiç alma, cidden gerek yok. O kart zaten aşırı zayıf, oyun performansı falan çöp. FreeSync için alsan ne almasan ne... Vallahi parana yazık hocam.
Aynen hocam düşük güç harcayan kartlarda daha ucuza daha iyi alternatifler var.
Alma nedenim benim böyle bir sorunum var yoksa bende bu eski sisteme boşa masraf harcamam.
Samsung G3 LS27AG320NUXUF 165 Hz monitör piksel sorunu
Samsung G3 LS27AG320NUXUF 165 Hz monitör kullanıyorum. Görsellerde, yazılarda ve genel ekranda piksel sorunu var. Paylaştığım görsellerden net şekilde anlayabilirsiniz. Monitör ayarları bu şekilde: Yanıt Süresi: En Hızlı FreeSync Premium: Kapalı Resim Modu: Kişisel Parlaklık: 80 Netlik: 80...
- Makaleler
- 4
@TırcıDerler 'in dedigi gibi islemci guncellemesi yapmayi bir dusun, bence o onunu acar. Onun haricinde RX 460 alinabilir, zaten guc tuketimi dusuk, 300W PSU ile sorun yapacagini pek sanmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör:
@TırcıDerler'in dedigi gibi islemci guncellemesi yapmayi bir dusun, bence o onunu acar. Onun haricinde RX 460 alinabilir, zaten guc tuketimi dusuk, 300W PSU ile sorun yapacagini pek sanmiyorum.
Sorunumu sizlere bi' önceki mesajda yazdım, o yüzden alıyorum. Yoksa bu eski sisteme ben de para harcamam.
Son düzenleyen: Moderatör:
Her oyunu rahat oynuyorum bakın GT 1030 ile ve X3440 ile bir düşünün hocam.
Anladım hocam.Sorunumu sizlere bi' önceki mesajda yazdım, o yüzden alıyorum. Yoksa bu eski sisteme ben de para harcamam.
HDDKullanıyorum
Üstün
Her oyunu rahat oynuyorum bakın GT 1030 ile ve X3440 ile bir düşünün hocam.
Anladım hocam.
GT 1030 ile ne oynuyorsun merak ettim tek görevi ekrana görüntü vermek o kartın.
Sorunumu sizlere bi' önceki mesajda yazdım, o yüzden alıyorum. Yoksa bu eski sisteme ben de para harcamam.
2.el dışında sıfır bir kart bu sistem için bulmak bile zor yani biraz bütçe biriktirip işlemci + ekran kartı güncellemesine gitmek lazım.