R7 240 ve Turbox'a 1.277 TL para vermeyi düşünmüyorsundur umarım. Git ikinci elden 200-300 liraya al geç hocam bir tane. Taş devrinden kalma donanımlar. Şu karta 1.277 TL verilir mi?
R7 240 ve Turbox'a 1.277 TL para vermeyi düşünmüyorsundur umarım. Git ikinci elden 200-300 liraya al geç hocam bir tane. Taş devrinden kalma donanımlar. Şu karta 1.277 TL verilir mi?
O zaman hiç alma, cidden gerek yok. O kart zaten aşırı zayıf, oyun performansı falan çöp. FreeSync için alsan ne almasan ne... Vallahi parana yazık hocam.
O zaman hiç alma, cidden gerek yok. O kart zaten aşırı zayıf, oyun performansı falan çöp. FreeSync için alsan ne almasan ne... Vallahi parana yazık hocam.
Samsung G3 LS27AG320NUXUF 165 Hz monitör kullanıyorum. Görsellerde, yazılarda ve genel ekranda piksel sorunu var. Paylaştığım görsellerden net şekilde anlayabilirsiniz. Monitör ayarları bu şekilde: Yanıt Süresi: En Hızlı FreeSync Premium: Kapalı Resim Modu: Kişisel Parlaklık: 80 Netlik: 80...
@TırcıDerler 'in dedigi gibi islemci guncellemesi yapmayi bir dusun, bence o onunu acar. Onun haricinde RX 460 alinabilir, zaten guc tuketimi dusuk, 300W PSU ile sorun yapacagini pek sanmiyorum.
@TırcıDerler'in dedigi gibi islemci guncellemesi yapmayi bir dusun, bence o onunu acar. Onun haricinde RX 460 alinabilir, zaten guc tuketimi dusuk, 300W PSU ile sorun yapacagini pek sanmiyorum.