Detaylar
Kim cevapladı?Evet var, .zip dosyasının içindeki .raw dosyasını çıkarman gerek.
Evet var, .zip dosyasının içindeki .raw dosyasını çıkarman gerek.
Klasörün yanındaki .raw uzantılı dosyayı şimdi yazdırıyorum flash belleğe.
@umut yazdırdım hocam.
Son düzenleme:
Yukarıda paylaştığım arşivin içindeki EFI klasörünü USB'nin görünen bölümüne at. USB gözükmüyorsa çıkarıp tak.
USB'den sistemi açmayı dene bakalım, yanına bir telefon al hata alırsan resmini çek. "BOOT MISMATCH, BOOT FAIL" gibi bir hata alırsan en başta ya da USB'den sistem hiç açmazsa, çek USB'yi geri gel. Bir kaç ayarlama daha yapmamız gerekecek öyle olursa.
Tamamdır hocam.USB'den sistemi açmayı dene bakalım, yanına bir telefon al hata alırsan resmini çek. "BOOT MISMATCH, BOOT FAIL" gibi bir hata alırsan en başta ya da USB'den sistem hiç açmazsa, çek USB'yi geri gel. Bir kaç ayarlama daha yapmamız gerekecek öyle olursa.
@umut böyle diyor hocam.
Install macOS Sierra seçin, sonra enter.
Huh, mükemmel. Hocam şimdi şey, Windows'u komple silip mi kuracaksınız?
Ve bu ana makineniz mi? Kurulumdan sonra bir sorun çıkarsa değiştirmemiz gereken şeyler olabilir.
Ana makinem hocam, Windows un yanina kurmak istiyorum şu an eğer bir sorun çıkmazsa daha sonra Windows u silerim.Huh, mükemmel. Hocam şimdi şey, Windows'u komple silip mi kuracaksınız?
Ve bu ana makineniz mi? Kurulumdan sonra bir sorun çıkarsa değiştirmemiz gereken şeyler olabilir.