Sys70

Uzman
İntel i5 12400F-SAPPHIRE RX 6700xt-H610m H v2 sistem için işlemci soğutucu arıyorum. F/p bir soğutucu istiyorum.

12400F icin gayet yeterli olacaktir.

Hocam sizce Amazon vb. Sitelerden daha uygun bir şey bulabilir miyim? Soğutucunun acelesi yok

Assassin Spirit 120 Plus V2 su anda en ucuz haliyle Gaming.gen.tr uzerinde bahsedilen kodla alinabiliyor, diger sitelerde daha pahali. 1000 TL altina cok da sogutucu kalmadi, bu fiyatta Spirit 120 Plus V2 gayet iyi.

Amazon vs. gibi siteleri isteme sebebinizi de anlamadim. Gaming.gen.tr gayet guvenilir ve Thermalright urunleri ile de arasi oldukca iyi bir firma.

Assassin Spirit 120 Plus V2 su anda en ucuz haliyle Gaming.gen.tr uzerinde bahsedilen kodla alinabiliyor, diger sitelerde daha pahali. 1000 TL altina cok da sogutucu kalmadi, bu fiyatta Spirit 120 Plus V2 gayet iyi.

Amazon vs. gibi siteleri isteme sebebinizi de anlamadim. Gaming.gen.tr gayet guvenilir ve Thermalright urunleri ile de arasi oldukca iyi bir firma.

Gaming genden 2 hafta önce monitör aldım iade de çok sorun çıkardılar ve hala iade parası teslim edilmedi o yüzden pek güvenmiyorum.

O zaman acikcasi diyebilecegim pek bir sey yok. Benzer fiyatta gorunus odakli olarak Sinerji'de AK400 Digital, performans odakli olarak Teknobiyotik'de Freezer X129 var. Butce 1600 civari olabiliyorsa alternatifler daha fazla ancak bu CPU icin butce artisi ne kadar gerekli olur, tartisilir.