Intel Driver & Support Assistant üzerinden İntel'e ait Wi-Fi sürücülerini güncellerken aşağıdaki hatayı alıyorum. Hatada belirttiği günlük dosyasını da yanında ekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Günlük dosyası için link
Eki Görüntüle 130350
Intel Wi-Fi sürücüsünü güncellerken yaşadığınız "yükleme hatası" için şu adımları izleyin:
1.
Güncel Sürücü Temizleme:
- Denetim Masası > Programlar ve Özellikler bölümünden mevcut Intel Wi-Fi sürücüsünü kaldırın.
- Aşağıdaki adımları izleyerek bilgisayarınızı yeniden başlatın.
2.
Güncellemeleri Kontrol Etme:
- Windows güncellemelerini kontrol edin ve güncellemeleri yükleyin.
- Denetim Masası > Windows Update kısmından güncellemeleri kontrol edin.
3.
Antivirüs ve Güvenlik Yazılımlarını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakma:
- Antivirüs ve güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak kapatıp kurulumu tekrar deneyin.
4.
Intel Driver & Support Assistant Uygulaması ile Yeniden Deneme:
- Intel Driver & Support Assistant uygulamasını kullanarak güncelleme yapmayı tekrar deneyin. Uygulamayı en son sürümde güncellediğinizden emin olun.
5.
Manuel Sürücü Yükleme:
- Intel'in resmi web sitesinden (
Intel | Data Center Solutions, IoT, and PC Innovation) ilgili Wi-Fi sürücüsünü indirin.
- İndirilen dosyayı sağ tıklayarak “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğiyle kurulum yapın.
6.
Günlük Dosyalarını İnceleme:
- Eğer sorun devam ederse, önerilen günlük dosyasını inceleyerek hata hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.
Bu adımları takip ettikten sonra sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgi sağlayarak yardım isteyebilirsiniz.