Peace86

Başarılı
Intel Driver & Support Assistant üzerinden İntel'e ait Wi-Fi sürücülerini güncellerken aşağıdaki hatayı alıyorum. Hatada belirttiği günlük dosyasını da yanında ekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Günlük dosyası için link

Ekran görüntüsü 2025-03-05 211252.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Intel Driver & Support Assistant üzerinden İntel'e ait Wi-Fi sürücülerini güncellerken aşağıdaki hatayı alıyorum. Hatada belirttiği günlük dosyasını da yanında ekliyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

Günlük dosyası için link

Eki Görüntüle 130350
Intel Wi-Fi sürücüsünü güncellerken yaşadığınız "yükleme hatası" için şu adımları izleyin:

1. Güncel Sürücü Temizleme:
- Denetim Masası > Programlar ve Özellikler bölümünden mevcut Intel Wi-Fi sürücüsünü kaldırın.
- Aşağıdaki adımları izleyerek bilgisayarınızı yeniden başlatın.

2. Güncellemeleri Kontrol Etme:
- Windows güncellemelerini kontrol edin ve güncellemeleri yükleyin.
- Denetim Masası > Windows Update kısmından güncellemeleri kontrol edin.

3. Antivirüs ve Güvenlik Yazılımlarını Geçici Olarak Devre Dışı Bırakma:
- Antivirüs ve güvenlik yazılımlarınızı geçici olarak kapatıp kurulumu tekrar deneyin.

4. Intel Driver & Support Assistant Uygulaması ile Yeniden Deneme:
- Intel Driver & Support Assistant uygulamasını kullanarak güncelleme yapmayı tekrar deneyin. Uygulamayı en son sürümde güncellediğinizden emin olun.

5. Manuel Sürücü Yükleme:
- Intel'in resmi web sitesinden (Intel | Data Center Solutions, IoT, and PC Innovation) ilgili Wi-Fi sürücüsünü indirin.
- İndirilen dosyayı sağ tıklayarak “Yönetici olarak çalıştır” seçeneğiyle kurulum yapın.

6. Günlük Dosyalarını İnceleme:
- Eğer sorun devam ederse, önerilen günlük dosyasını inceleyerek hata hakkında detaylı bilgi alabilirsiniz.

Bu adımları takip ettikten sonra sorun devam ederse, daha fazla teknik bilgi sağlayarak yardım isteyebilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-03-14 140807.webp
    Ekran görüntüsü 2025-03-14 140807.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 85
İki tane elle sürücü yükleme yöntemi var. Bir tanesi INF dosyasını özellikle seçmek diğeri ise klasör seçmek, klasörden sistemin INF dosyalarını bulmasını sağlamak. Siz ilk yöntemle denersiniz sistem zaten uyumlu sürücüyü otomatik olarak seçecek.

İki tane elle sürücü yükleme yöntemi var. Bir tanesi INF dosyasını özellikle seçmek diğeri ise klasör seçmek, klasörden sistemin INF dosyalarını bulmasını sağlamak. Siz ilk yöntemle denersiniz sistem zaten uyumlu sürücüyü otomatik olarak seçecek.
Çalıştı, teşekkür ederim.