Geraltın kılıcı 27
Üstün
RTX 4060 veya Intel'in yeni çıkış yapacak ekran kartlarından birini almak istiyorum. Bu sebeple bu soruyu sordum.
Ek: AMD istemiyorum!
RTX 4060 veya Intel'in yeni çıkış yapacak ekran kartlarından birini almak istiyorum. Bu sebeple bu soruyu sordum.
Büyük ihtimal fiyatı ucuz tutarlar önceki seri gibi.
Ayrıca artık AMD iste be adam!
4070 ile aralarında ortalama ne kadar fiyat farkı olur?Büyük ihtimal fiyatı ucuz tutarlar önceki seri gibi.
Hocam bakın anlatamıyorum size galiba. Ben saf güç istemiyorum! Ekranımda karıncalanma istemiyorum! Ben adamakıllı bir teknoloji istiyorum! 4-5 sene AMD kart kullandım ve RX 570 hariç hepsinde beni hüsrana uğrattı. Bu sebeple saf güç isteyen oyunlar haricinde AMD almam!
4070 ile aralarında ortalama ne kadar fiyat farkı olur?
Tarih olarak sizce ne zaman çıkar?
Tarih olarak sizce ne zaman çıkar?
Konu dışı: Neden AMD'yi nedensiz öneriyorsunuz?
Ekran kartını AMD almak pişmanlıktır, her ay ayrı bir sorun çıkıyor.
Tahminimce 2025 senesi içinde çıkar ama Intel'e bağlı.RTX 4060 veya Intel'in yeni çıkış yapacak ekran kartlarından birini almak istiyorum. Bu sebeple bu soruyu sordum.
Konu Dışı: Birbirimizi 6 sayfa boyunca yedik bende saka amaçlı yazdım alınmayın.![]()
Hocam bu arada konu dışı bir sorum mevcut. Sizce Intel FG teknolojisi geliştirir mi?Tahminimce 2025 senesi içinde çıkar ama Intel'e bağlı.
Ekran kartı işlerine girmeleri büyük bir adımdı, bence kesin geliştirirler.Hocam bu arada konu dışı bir sorum mevcut. Sizce Intel FG teknolojisi geliştirir mi?
Ekran kartı işlerine girmeleri büyük bir adımdı, bence kesin geliştirirler.