Makaleler
1
İş yerinin emektar bir laptopu var ve şöyle bir sorunu var: Arkadaşlar, internet ağlarını görüyor ve bağlanıyor ama 'internet yok' hatası veriyor. Bu neden olabilir? Aynı ağa diğer cihazlarda bağlanabiliyorum sorunsuz bir şekilde.

Bazen bağlanıyor ama "internet yok" diyor.

Not: Modemi resetleyince bazen düzeliyor, ancak bir saat içinde bağlantı kopuyor ve aynı hatayı alıyorum.

Dosya Ekleri

• IMG_4651.webp
    IMG_4651.webp
    835,7 KB · Görüntüleme: 177
  • IMG_4652.webp
    IMG_4652.webp
    911,6 KB · Görüntüleme: 105
Son düzenleyen: Moderatör:
İş yerinin emektar bir laptopu var ve şöyle bir sorunu var: Arkadaşlar, internet ağlarını görüyor ve bağlanıyor ama 'internet yok' hatası veriyor. Bu neden olabilir? Aynı ağa diğer cihazlarda bağlanabiliyorum sorunsuz bir şekilde.

Not: Modemi resetleyince bazen düzeliyor, ancak bir saat içinde bağlantı kopuyor ve aynı hatayı alıyorum.
Modemde sorun var büyük ihtimal.

Çok yaşadım bu sorunu hocam, internet bağdaştırıcı driverini kaldırıp tekrar yüklemiştir USB aracığıyla sorunum çözülmüştü.

Dosya Ekleri

• image.webp
    image.webp
    1 MB · Görüntüleme: 65
  • image.webp
    image.webp
    1 MB · Görüntüleme: 67