Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnternet güvenliği: Çocukları zararlı içeriklerden korumak.
Bu proje çocukları zararlı içerik korumak bu proje çocuğunuzuz girmesini istemediniz siteleri engeller.
AntiVirüs Programları Kapatın.
Kurulum nasıl?
C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts kopyalayın.

host kopayala.webp

Site-blocker. ZIP klasörden ayıklayın.

klasör ayıkalama.webp

site-blocker.bat yönetici olarak çalıştırın.

yönetici olarak çalıştırma.webp

Açıldığında 2 yazın.

Screenshot_1.webp

Daha sonra yasaklanacak siteyi yazın.

site yasaklama.webp

Daha sonra Chrome'ya da ya da başka tarayıcı açın ve siteye girin. Yasaklanmış olarak görünecek.

Site Açılmıyor.webp

Peki siteyi nasıl geri açayız?
Buradan 3 yazın.

Screenshot_1.webp

Ve yasakladığınız siteyi yazın.

Eki Görüntüle 73135

Ve site açıldı, yasaklı siteleri engellemenin çözümü bu.

Eki Görüntüle 73139

Arkadaşlar makale biraz kötü oldu kusura bakmayın, iyi günler Kaynak

Dosya Ekleri

• açıldı.webp
    açıldı.webp
    65,1 KB · Görüntüleme: 115
  • geri açma.webp
    geri açma.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 113
Son düzenleme:
İnternet güvenliği: Çocukları zararlı içeriklerden korumak.
Bu proje çocukları zararlı içerik korumak bu proje çocuğunuzuz girmesini istemediniz siteleri engeller.
Kurulum nasıl?
C:\Windows\System32\Drivers\etc\hosts kopyalayın.

Eki Görüntüle 73125

Site-blocker. ZIP klasörden ayıklayın.

Eki Görüntüle 73127

site-blocker.bat yönetici olarak çalıştırın.

Eki Görüntüle 73128

Açıldığında 2 yazın.

Eki Görüntüle 73129

Daha sonra yasaklanacak siteyi yazın.

Eki Görüntüle 73131

Daha sonra Chrome'ya da ya da başka tarayıcı açın ve siteye girin. Yasaklanmış olarak görünecek.

Eki Görüntüle 73132

Peki siteyi nasıl geri açayız?
Buradan 3 yazın.

Eki Görüntüle 73134

Ve yasakladığınız siteyi yazın.

Eki Görüntüle 73135

Ve site açıldı, yasaklı siteleri engellemenin çözümü bu.

Eki Görüntüle 73139

Arkadaşlar makale biraz kötü oldu kusura bakmayın, iyi günler Kaynak
Bunu script olmadan da yapabilirsiniz. Not defteri ile host dosyasını açın ve oraya link'i koyun. Ve bu Linux için de geçerli.

Aslında güzel bir proje ama çocuklara bir siteyi yasaklamak onları eğitmez veya sorunlarını çözmez. Bu çocuk daha sonra gizlice başka bir telefondan veya arkadaşından bu siteyi yine açar. Ve bu kez size bunu söylemez. Bunun yerine ailelerin çocuklarını küçüklüklerinden itibaren eğitmesi daha verimli olur.

Çocukların %99'u "zararlı içerik" peşinde :) sıkıntı burada bence.
Çocukların değil gençlerin %75'i diyelim biz ona. Bunun sebebi de zararlı içeriklerin normalleştirilmeye çalışılması. Yayın izlemeye girelim diye Twitch'i açıyoruz önümüze sadece çok afedersiniz göğüs hatları gözüken kadınların yayınları çıkıyor. Bu konuda ne yapabiliriz mesela?

Ben bu uygulamayı malum bağımlılığımı yenmek için uygulayacağım. Teşekkürler.

Çocukların değil gençlerin %75'i diyelim biz ona. Bunun sebebi de zararlı içeriklerin normalleştirilmeye çalışılması. Yayın izlemeye girelim diye Twitch'i açıyoruz önümüze sadece çok afedersiniz göğüs hatları gözüken kadınların yayınları çıkıyor. Bu konuda ne yapabiliriz mesela?

Yaşça benden bayağı büyük biriyle konuşuyorduk, bana anlattıklarına göre yaptığım çıkarımda esasen sıkıntı hem elinde gücü olan, hem bilgili akıllı -zeki olan insanlar tarafından tüm olumsuzlukların yaratıldığı.
Yani atıyorum siyasi bir parti var tabii bu RTE'den ibaret değil aslında ülkeyi yöneten bilgili, akıllı, zeki insanlar ve ellerinde güc var zira RTE'yi kukla olarak kullanıyorlar. Ve bu insanlar aynı zamanda "kötü"

Ee bunlara hiçbir şey yapamazsın! Yani sizin önünüze gelen gögüs hatları gözüken kadınları bu akıllı-bilgili-aydın-zeki insanlar istiyor.
Ne cevap vereceğinizi merak ediyorum.

Aslında güzel bir proje ama çocuklara bir siteyi yasaklamak onları eğitmez veya sorunlarını çözmez. Bu çocuk daha sonra gizlice başka bir telefondan veya arkadaşından bu siteyi yine açar. Ve bu kez size bunu söylemez. Bunun yerine ailelerin çocuklarını küçüklüklerinden itibaren eğitmesi daha verimli olur.
Her yaşta çocuğa her şeyi anlatamazsın. Engellenmesi şart. Çünkü çocukların anlayamayacağı ama engellenmesi gereken durumlar olduğunu düşünüyorum. Tabi ki eğitim de gerekiyor.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.