Merhaba, bir indirme yaparken oyun oynayamıyor veya video izleyemiyorum. Programların internet kullanımına kısıtlama koyabiliyor muyuz? Örneğin 3 Mbps kullansın gibi gibi veya internetin %25'ini kullansın gibi.
Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Merhaba, bir indirme yaparken oyun oynayamıyor veya video izleyemiyorum. Programların internet kullanımına kısıtlama koyabiliyor muyuz? Örneğin 3 Mbps kullansın gibi gibi veya internetin %25'ini kullansın gibi.
NetBalancer Home - NetBalancer
NetBalancer home page, general information, download, news feed.
Explosive
Yetkin
NetBalancer Home - NetBalancer
NetBalancer home page, general information, download, news feed.
Hangisi daha iyidir hocam? NetBalancer indirmiştim ancak sizin söylediğinize göre indireyim.NetBalancer Home - NetBalancer
NetBalancer home page, general information, download, news feed.netbalancer.com
Explosive
Yetkin
Hangisi daha iyidir? Hocam? NetBalancer indirmiştim ancak sizin söylediğinize göre indireyim.
Ben ikisini de kullanmadım işine yarıyorsa çok kurcalama.
Tamamdır hocam teşekkürler, NetLimiter'e de bakayım bir.Ben ikisini de kullanmadım işine yarıyorsa çok kurcalama.
Explosive
Yetkin
İşine yararsa çözüm olarak seçersen sevinirim.Tamamdır hocam teşekkürler, NetLimiter'e de bakayım bir.