Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hattınızda problem var hocam. Modem ile bilgisayar arasından önce modeme gelen hat kablosunu kontrol ettirmelisiniz. Şu an daha fazla hız alamazsınız ve zaten hattınızda hatalar da mevcut.
Paketinizin hızı kaç, direk ve modem arasındaki kablodan mı bahsediyorsunuz?
Modemden bilgisayara sarı kablo geliyor, ya onu diyorum. Paket 70'lik galiba ama ben 40 alıyorum. Bir de galiba aşağıdan yukarıya gelen kabloda sorun var, öyle bir şeyler diyorlardı; elektrikçi falan çağırın diye.
CAT 6A koysam hızım artar mı? İnternet hızım rezalet, fiberi bekliyorum. Şu an 40 alıyorum.
CAT6a gereksiz pahalı, size CAT6 yeter hocam. CAT5e 1000 Mbps aktarabiliyor, kablo almanıza gerek yok.
CAT6a gereksiz pahalı, size CAT6 yeter hocam. CAT5e 1000 Mbps aktarabiliyor, kablo almanıza gerek yok.
Elektrikçi çağıralım o zaman ama o kaç paraya çeker babama bayağıdır söylüyorumda çağırdığı yok adamın.
- Makaleler
- 8
Modeminizin arayüzüne girip DSL istatistiklerinizi gösteren sayfanın ekran görüntüsünü atın lütfen. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız modem modelinizi söylerseniz yardımcı oluruz.Modemden bilgisayara sarı kablo geliyor, ya onu diyorum. Paket 70'lik galiba ama ben 40 alıyorum. Bir de galiba aşağıdan yukarıya gelen kabloda sorun var, öyle bir şeyler diyorlardı; elektrikçi falan çağırın diye.
Modeminizin arayüzüne girip DSL istatistiklerinizi gösteren sayfanın ekran görüntüsünü atın lütfen. Nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız modem modelinizi söylerseniz yardımcı oluruz.
Bu sanırsam.
- Makaleler
- 8
Yukarıdaki menüden Genel Ağ kısmına girin. Durum kısmından DSL Link bilgisi kısmının ekran görüntüsünü atın
- Makaleler
- 8
Evet hocam, bu menünün üstünde Durum kısmından atın. İlk başta yanlış yazmıştım, düzenledim mesajımı, kusura bakmayın.