Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Detaylar
Kim cevapladı?
Çözüm
Hattınızda problem var hocam. Modem ile bilgisayar arasından önce modeme gelen hat kablosunu kontrol ettirmelisiniz. Şu an daha fazla hız alamazsınız ve zaten hattınızda hatalar da mevcut.
Evet hocam, bu menünün üstünde durum kısmından atın. İlk başta yanlış yazmıştım, düzenledim mesajımı, kusura bakmayın.
Sorun değil hocam.
- Makaleler
- 8
Bunun üstündeki tablo hocam.
- Makaleler
- 8
Hattınızda problem var hocam. Modem ile bilgisayar arasından önce modeme gelen hat kablosunu kontrol ettirmelisiniz. Şu an daha fazla hız alamazsınız ve zaten hattınızda hatalar da mevcut.
Son düzenleme:
Hattınızda problem var hocam. Modem bilgisayar arasından önce modeme gelen hat kablosunu kontrol ettirmelisiniz. Şu an daha fazla hız alamazsınız ve zaten hattınızda hatalar da mevcut.
Yani elektrikçiyi mi çağıralım, elektrikçiye ne demem lazım?
Son düzenleyen: Moderatör:
- Makaleler
- 8
Öncelikle Telekom'u arayıp hattımda yüksek sinyal zayıflaması ve hata var diyin. Sonrasında eğer çözülmese elektrikçi çağırıp modeme gelen kabloyu kontrol etmesini gerekirse değiştirmesini söylemelisiniz.Yani elektrikçiyi mi çağıralım, elektrikçiye ne demem lazım?
Öncelikle Telekom'u arayıp hattımda yüksek sinyal zayıflaması ve hata var deyin. Sonrasında eğer çözülmese elektrikçi çağırıp modeme gelen kabloyu kontrol etmesini gerekirse değiştirmesini söylemelisiniz.
Teşekkürler hocam ama bunu yaptırınca hız kaç olur, paket kaçlık tam bilmiyorum ama SS'lerde vardır galiba.
- Makaleler
- 8
Paketi göremiyoruz hocam maalesef ama şu an bu hatla alabileceğinizin sınırındasınız. 41-42 Mbps tanımlanmış durumda şu an. Alabileceğiniz maksimum bu şu an. Tamir edilmeden kesin bir şey söyleyemem kaç hız olacağını.Teşekkürler hocam ama bunu yaptırınca hız kaç olur, paket kaçlık tam bilmiyorum ama SS'lerde vardır galiba.
Paketi göremiyoruz hocam maalesef ama şu an bu hatla alabileceğinizin sınırındasınız. 41-42 Mbps tanımlanmış durumda şu an. Alabileceğiniz maksimum bu şu an. Tamir edilmeden kesin bir şey söyleyemem kaç hız olacağını.
Tamamdır, teşekkürler.
Paketi göremiyoruz hocam maalesef ama şu an bu hatla alabileceğinizin sınırındasınız. 41-42 Mbps tanımlanmış durumda şu an. Alabileceğiniz maksimum bu şu an. Tamir edilmeden kesin bir şey söyleyemem kaç hız olacağını.
Hocam, aradım adamları, her şeyi sökün dediler. 10 dk sonra açın modemi dediler, açtım. Şimdi nasıl test yapacağım, neyleri atayım sana?
Son düzenleyen: Moderatör:
Yeni konular
-
-
R9 9950X3D & Samsung 9100 Pro 2 TB SSD yanına hangi bileşenler alınmalı?
- TheoremForge
-
-
-
-
-
-
-
-
Crimson Desert'te zaman zaman %1 Low FPS düşüşü ve mikro stutter
- Cokonatnat