Shm

Çalışkan
Seçenekler olarak elimde Superonline fiber, TT VDSL, Kablonet’in DOCSIS türünde verdiği altyapı var. TT’ye fiber altyapı talebinde bulundum BTK üzerinden ancak talebinizi aldıktan öteye pek gitmiyor maalesef ki taahhütüm sürem de kalmadı şuanlık o yüzden ne zaman çekip çekmeyecekleri belli olmadığından pek bekleme vaktim kalmadı. (Aynı sokakta hizamdaki bir apartmanda TT fiber olmasına rağmen.) İsteklerimin başında ping sorunu yaşamamak var ona göre tavsiye verirseniz sevinirim.

IMG_0055.webp

İzmir’de ping sorunu yaşayan çok gördüğümden biraz çekincem var. Yaşamayacağımı bilsem geçerim ama.
Beyefendi yanılmıyorsam Turkcellin kendi fiber altyapısı var dimi bide fiberde en fazla kaç Mbps hız var? Ping konusu ben Turkcell kullandığım zaman yaşamamıştım biraz şans işi sanırım.
Turkcell tek dezavantajı DNS ve VPN engellenmesiydi benim için.

Beyefendi yanılmıyorsam Turkcellin kendi fiber altyapısı var dimi bide fiberde en fazla kaç Mbps hız var? Ping konusu ben Turkcell kullandığım zaman yaşamamıştım biraz şans işi sanırım.
Turkcell tek dezavantajı DNS ve VPN engellenmesiydi benim için.
Superonline 1000 Mbps veriyor. Alırsam muhtemelen kendi routerımı kullanırım.

TT zaten ilk tercihim değil. 70 gözüküyor internette ama pratikte kaç çıkar orası da ayrı mesele. Kablonet bugün gördüğüm kadarıyla 200lük paket satışa sunmuş ama onda da ping yüksek şuan onu kullanıyorum.

İlgili konu:

İzmir'de ping sorunu yaşayan çok gördüğümden biraz çekincem var. Yaşamayacağımı bilsem geçerim ama.

Hayır İzmir'de yaşıyorum asla ping sorunu ile karşılaşmadım. Turkcell 500 Mbps fiber internetini kullanıyorum. Üstelik Wi-Fi 6 modemde veriyorlar.

Hayır İzmir'de yaşıyorum asla ping sorunu ile karşılaşmadım. Turkcell 500 Mbps fiber internetini kullanıyorum. Üstelik Wi-Fi 6 modemde veriyorlar.
Verdikleri router çok da önemli değil benim için elimde routerım var kendi cihazımı kullanırım diye düşünüyorum. Ama ping sıkıntısı olmaması iyi o zaman. Sansürüdür, vpn protokolü kısıtlamasıdır kısmına da dayanacağım artık, pek de bir alternatifimde bulunmuyor zaten.

Verdikleri router çok da önemli değil benim için elimde routerım var kendi cihazımı kullanırım diye düşünüyorum. Ama ping sıkıntısı olmaması iyi o zaman. Sansürüdür, VPN protokolü kısıtlamasıdır kısmına da dayanacağım artık, pek de bir alternatifimde bulunmuyor zaten.

Yani o kötü ama goodbyedns kullanabiliyorsunuz. VPN ile şu an Avast kullanıyorum pek sorun yaşamadım. Ama DNS kısıtlaması büyük bir sorun.