Detaylar
Kim cevapladı?Sorun varsa çekmek zorunda ama daha çok oyunda değil de hız testinde sorun var mı ona bakmak lazım, zira oyundan da kaynaklanabilir.
Hız testinde Ping en fazla 9 oluyor. Arada bir biraz daha ağrıtıyor ama oyunda öyle. Oyunun Türkiye'de sunucusu yok.
VDSL panodan dairenize çıkan kablo kaç yıllık? Eskiyse ondandır.
O bayağı eski de bu çekilen fiber kablolar 3 senelik.
ilkeryuksel
Uzman
Hız testinizi ve raporları burada vereceğim link ile test eder misiniz?Hız testinde Ping en fazla 9 oluyor. Arada bir biraz daha ağrıtıyor ama oyunda öyle. Oyunun Türkiye'de sunucusu yok.
Internet Speed Test - Measure Network Performance | Cloudflare
Test your Internet connection. Check your network performance with our Internet speed test. Powered by Cloudflare's global edge network.
Hız testinde Ping en fazla 9 oluyor. Arada bir biraz daha ağrıtıyor ama oyunda öyle. Oyunun Türkiye'de sunucusu yok.
Benim fiber de ping 4 bazen 3 çıkıyor yine de sorun var gibi.
Hız testinizi ve raporları burada vereceğim link ile test eder misiniz?
![]()
Internet Speed Test - Measure Network Performance | Cloudflare
Test your Internet connection. Check your network performance with our Internet speed test. Powered by Cloudflare's global edge network.speed.cloudflare.com
Akşam yollarım dışarıdayım şimdi.
Ya benim merak ettiğim oyun zaten 1-2 kişide daha yüksek Ping veriyorda internet sağlayıcı değiştirsem düşer mi diye merak ettim ama aynı soru oldu herhalde.
ilkeryuksel
Uzman
Hangi oyundan bahsediyorsunuz?Akşam yollarım dışarıdayım şimdi.
Ya benim merak ettiğim oyun zaten 1-2 kişide daha yüksek Ping veriyorda internet sağlayıcı değiştirsem düşer mi diye merak ettim ama aynı soru oldu herhalde.
@serbest Sende FTTH (eve kadar fiber) vardı hatırladım seni
OFDK'da bölüşüm oranını da sormuştun, cevap vermiştim.
Ping olayı FTTH altyapıda BGP şehir içi rotası ve Fiber rotasının farklılığına göre değişebilir. DSL Tarafta +5ms DSL gecikmesi vardır fakat konu DSL değil.
POP'larda XRS ve SR (nokia) cihazları vardır ve TTN routing burada bağlanır. SSG (oturumunun açıldığı) network tarafına da bağlısın. Buradaki husus sunucular. Hangi ISS'de sunucu fazlalığı var ise, ping'in ona oranla daha düşük olacaktır.
Fakat SSR'lerde CGNAT dağıtımı fazla olduğu için, ping etikelenecektir. Hatta Rotadaki bir Router'de CGN varsa bile Pingi etikler.
Ping olayı FTTH altyapıda BGP şehir içi rotası ve Fiber rotasının farklılığına göre değişebilir. DSL Tarafta +5ms DSL gecikmesi vardır fakat konu DSL değil.
POP'larda XRS ve SR (nokia) cihazları vardır ve TTN routing burada bağlanır. SSG (oturumunun açıldığı) network tarafına da bağlısın. Buradaki husus sunucular. Hangi ISS'de sunucu fazlalığı var ise, ping'in ona oranla daha düşük olacaktır.
Fakat SSR'lerde CGNAT dağıtımı fazla olduğu için, ping etikelenecektir. Hatta Rotadaki bir Router'de CGN varsa bile Pingi etikler.
PC'de RL telefonda PUBG albeon falan oynuyorum. World War hereos. He birde hypixel Minecraftta.
ilkeryuksel
Uzman
Sözünü ettiğim program PC için bahsettiğiniz oyunları destekliyor. Deneyip test etmek isterseniz bir değerlendirin.PC'de RL telefonda PUBG albeon falan oynuyorum. World War hereos. He birde hypixel Minecraftta.
@serbest Sende FTTH (eve kadar fiber) vardı hatırladım seniOFDK'da bölüşüm oranını da sormuştun, cevap vermiştim.
POP'larda XRS ve SR (Nokia) cihazları vardır ve TTN routing burada bağlanır. SSG (oturumunun açıldığı) network tarafına da bağlısın. Buradaki husus sunucular. Hangi ISS'de sunucu fazlalığı var ise, Ping'in ona oranla daha düşük olacaktır.
Kimde sunucu oldugunu nereden bileceğiz? Bu ssr falan ne oluyor bilmiyorum. Yani anlamadım
Şaka yapiyorum agabey tanimasam da severim. Her konuda varsın.
Sözünü ettiğim program PC için bahsettiğiniz oyunları destekliyor. Deneyip test etmek isterseniz bir değerlendirin.
Atarım geç olmadan.
0192617362
Uzman
Ben VDSL kullanıyorsunuz sandım kusura bakmayın.
Yeni konular
-
-
Red Dead Redemption 2 için orijinalden uzaklaştırmayan mod önerisi
- Hasan Merkit
-
-
Rehber Car Photography için hangi cihazlar gerekli?
- THE KEROXEA
-
-
-