Detaylar
Kim cevapladı?ilkeryuksel
Uzman
Ben bu sorunu ne yaptıysam çözemedim. Kablonet kullanıcısıyım. Ping degerlerimi düşürmek latency'i ms süresini aza indirmek için LagoFast üyeliği aldım...
erdym
Üstün
Şu an oynadığım oyunlarda 90-110 ms alıyorum. İnternetim Türk Telekom altyapısını kullanıyor. İnternet sağlayıcısını değiştirdiğim zaman ms değerleri de değişir mi? Oynadığım oyundaki ping değerlerinde düşüş olur mu?
Olabilir ama binaya gelen altyapıdan kaynaklıda olabilir değiştirirken altyapıyı kontrol ettirin. Ben binada yeni kablo çektirdim ping değerleri düzeldi.
Benimki şu an fiber altyapıda.
Olabilir ama binaya gelen altyapıdan kaynaklıda olabilir değiştirirken altyapıyı kontrol ettirin. Ben binada yeni kablo çektirdim ping değerleri düzeldi.
Kontrol ettirince çekiyorlar mı altyapıyı direkt? İsteyene çekerler mi?
Ben bu sorunu ne yaptıysam çözemedim. Kablonet kullanıcısıyım. Ping degerlerimi düşürmek Latency'i ms süresini aza indirmek için LagoFast üyeliği aldım...
İşe yaradı mı peki?
Sorun varsa çekmek zorunda ama daha çok oyunda değil de hız testinde sorun var mı ona bakmak lazım, zira oyundan da kaynaklanabilir.
erdym
Üstün
Bende kablolalarda belli bir yerden sonra eziklik olduğu fark edildiği için sorunun olduğunu belirtmişlerdi daha sonradan bina içi delik yetmediği için matkapla merdivenin kenarından delip kapı yanından yeni hat çekilmişti.
ilkeryuksel
Uzman
Evet ağır grafikli AAA online FPS oyunlarımda ve FIFA24 de denedim 11-15 ms kadar fark etti.
Ayrıca oyunlarda maça başlamadan lobiden atma, sunucuya bağlanamama gibi sorunlarımı da çözdü.
Deneme sürümü var 1 günlük. Dilersen bir yükle.
FPS boost ve CPU - GPU optimizasyon özellikleri de var.
Benim işime yaradı.
Bende kablolalarda belli bir yerden sonra eziklik olduğu fark edildiği için sorunun olduğunu belirtmişlerdi daha sonradan bina içi delik yetmediği için matkapla merdivenin kenarından delip kapı yanından yeni hat çekilmişti.
Bizim kabloyu koruma altına almışlar. Bakamıyoruz ki sadece o eve çekilen açık. Koruma derken internet kablolarını başka bir kabloya koymuşlar.
0192617362
Uzman
VDSL panodan dairenize çıkan kablo kaç yıllık? Eskiyse ondandır.