Binada fiber yok
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?kitexe
Uzman
Birkaç ay önceye kadar 16 mbps kullanan birisi daha olarak bunu kesinlikle onaylıyorum. Daha yeni çıktım vdsl 70'lere. Adsl'in acısını kullananlar bilir. Bu arada 1000mbps mi? Fiber mi? Yeniyor mu onlar. Göreceğimiz günler gelir mi ki?70-80 öyle gidip geliyor. Uzun bir süre 16 kullanınca bu sayılar bile yetip artıyor. 1000MBPS almak için sanırım bir 15-20 sene beklemek lazım.![]()
- Makaleler
- 9
100 Mbps ama, kayıt cihazı. Switch/firewall. Akıllı ev derken 70 Mbps.
24 Mbps.
- Makaleler
- 7
Sen interneti kullanırsın, başkası bağlanınca hemen kasar, video izleyemezsin, oyun oynayamazsın ping yüzünden. Yani 1000 alsak tabii ki iyi olacak, sonuçta zamandan tasarruf ediyorsun bir şey indirip yüklerken. Ama şu an 70-80'de gayet yetiyor yani. 16 Mbps kullanıp buna geçince çağ atlamış gibi oldum. Darısı daha yükseklere artık.
Geraltın kılıcı
Üstün
Daha iyi araştırma yapmak için internetim 100mbps.
"Ne araştırması" diye soranlara olacaktır cevap vereyim: Atatürk, din, felsefe, Osmanlı dönemi kuralları, Avrupa kuralları, Hristiyanlıktan önce Avrupa ve sonra Avrupa. Bunlar sadece araştırmalarımın birkaçıdır.
"Ne araştırması" diye soranlara olacaktır cevap vereyim: Atatürk, din, felsefe, Osmanlı dönemi kuralları, Avrupa kuralları, Hristiyanlıktan önce Avrupa ve sonra Avrupa. Bunlar sadece araştırmalarımın birkaçıdır.
Dosya Ekleri
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.