Detaylar
Kim cevapladı?Deniz744
Başarılı
1
16 bin düşünüyorum de. Ooo ne yaptın abi falan fistan diyecek, 14 olsun falan de. O da bir fiyat söyler 12 son teklifim 1 kuruş inmem falan de en son 10'a 9'a okutursun slkafklsdaklfsad.
Büyük ihtimalle bu halinde bir bilgisayarcıya satacağım. Uğraşmak istemiyorum artık.
16 bin düşünüyorum de. Ooo ne yaptın abi falan fistan diyecek, 14 olsun falan de. O da bir fiyat söyler 12 son teklifim 1 kuruş inmem falan de en son 10'a 9'a okutursun slkafklsdaklfsad.
1
Artık ölü fiyata satacağım gibi duruyor, kaça gider ki
Deniz744
Başarılı
Artık ölü fiyata satacağım gibi duruyor, kaça gider ki![]()
İşte iyi pazarlık yap, en kötü 7'den aşağı verme, 7'den aşağı bir fiyat söylerse al laptopu gidiyormuş gibi yap, durduracaktır durdurmazsa da git başka bilgisayarcıda sansını dene.
Artık ölü fiyata satacağım gibi duruyor, kaça gider ki![]()
13'ten aç bence, sonra hasarı var de 12K civarına düşür sonra 6K falan derse 12+6/2'den orta yolu bulalım 9K olsun de. Örnek senaryo tabii ki 12K fazla diye direkt reddedebilir.
İşte iyi pazarlık yap, en kötü 7'den aşağı verme, 7'den aşağı bir fiyat söylerse al laptopu gidiyormuş gibi yap, durduracaktır durdurmazsa da git başka bilgisayarcıda sansını dene.
13'ten aç bence, sonra hasarı var de 12K civarına düşür sonra 6K falan derse 12+6/2'den orta yolu bulalım 9K olsun de. Örnek senaryo tabii ki 12K fazla diye direkt reddedebilir.
Deneyeceğim sağ olun.
Darth AMD
Başarılı
Bende param güvende de çok fazla şey satmıştım. Demekki böyle işliyormuş. Bir daha hep ürünün parasını ibana isteyip sadece kargo maliyeti sahibindene girsin diye 1₺lik ilan açıcam. Şükürler olsun hiç iadeye kalmadım. Büyük geçmiş olsun üstat.
Yeni konular
-
-
-
-
Rehber Laptop üreticilerinin "teknik özellikler" sayfasında yazmadığı detaylar
- mortem.dll bulunamadı
-
-
-
-