Ben beğenmedim. Beğenmediğim kısmı getirdiği özellikler değil. Gelmesi güzel evet ama bu özellikleri 10 yıldır bekliyoruz. Yaş oldu 30 adamlar daha yeni kilit ekranı kısayollarını değiştirme özelliği getirdi. iPhone X çıktı çıkalı bekleniyor bu özellik mesela. İkon değiştirme desen ulan artık fosilleşmiş Symbian telefonumla yapıyordum bunu ben. Ha bir de o kadar yapay zeka dediler ama gram yapay zekaya dair bir şey yok. Sanırım ben artık "sataram ha köyü" moduna gireceğim. Android cephesi çok daha ilgi çekici ve gelişmelerle dolu artık. Yapay zeka konusunda Apple geride kalacak bu gidişle.

@PossibleTurco iOS'un komple release planningi degismeli. Tum uygulamalari OS ile güncellemek, kucuk seyleri ara surumde degil de buyuk surum gecislerinde getirip bir de onu buyuk bir seymis gibi lanse etmek...
O kadar Apple gibi dev firma ol, boyle tas devrinden kalma yonetme seklinde kal. Ameyzink!

@PossibleTurco iOS'un komple release planningi degismeli. Tum uygulamalari OS ile güncellemek, kucuk seyleri ara surumde degil de buyuk surum gecislerinde getirip bir de onu buyuk bir seymis gibi lanse etmek...
O kadar Apple gibi dev firma ol, boyle tas devrinden kalma yonetme seklinde kal. Ameyzink!
Evet buna kesinlikle katılıyorum. Altı üstü bir uygulama güncellemesi vereceksin ne diye sürüm numarası değiştiriyoruz. Her sürümün oturması nereden baksan zaten 1 yıl sürüyor. Tam iOS artık oturdu düzeldi diyoruz yeni sürüm çıkıyor içine ediyor her şeyin. Sürekli böyle bir döngü var. Basit bir uygulama güncellemesi için 1 sene boyunca buglar ile, hatalar ile ve batarya problemleri ile uğraşıyoruz.

Mesela iOS 18'in tam olarak kullanılabilir hale gelmesi Mayıs 2025'i falan bulacaktır. Ne gerek var buna yani? Sürekli bir döngü içindeyiz. Apple resmen kullanıcısını beta tester olarak kullanıyor 1 sene boyunca.