- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.
Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
Güncelledim, şu anda evet kötü durumda ancak sabaha kendine gelsin diye biraz bırakacağım. Alın bu da AirPods ekranı. iOS 18'de kaybolan pop-up ekran hala gelmemiş bu arada. 
Son düzenleyen: Moderatör:
Elma ısıran
Üstün
Tasarımı çok sevdim gerçekten. Animasyon kalitesi de epey artmış görünüyor.
iPhone klavyesini gösterebilir misin?
- Makaleler
- 43
Tasarımı çok sevdim gerçekten. Animasyon kalitesi de epey artmış görünüyor.
Bu şekilde hocam.
Bu arada, şu Allah'ın cezası Apple Music'de arama geçmişinden tek tek şarkı silme hâlâ gelmemiş.
Elma ısıran
Üstün
Bu şekilde hocam.
Eki Görüntüle 153761
Eki Görüntüle 153762
Bu arada, şu Allah'ın cezası Apple Music'de arama geçmişinden tek tek şarkı silme hâlâ gelmemiş.
Genel olarak oval tasarımlara geçilmiş. Apple bu oval köşe işlerini iyi beceriyordu zaten. Genel tasarım dilinin buna dönmesi fena olmamış bence. Teşekkür ederim.
Fotoğraflar uygulaması nasıl? Şu anki halini pek beğenemiyorum açıkçası. Sunumda gösterdikleri hali güzeldi. Sanırım onlar da eksiklerin farkına var mışlar ki hemen düzelttiler 1 senede. Çok diretmediler.
- Makaleler
- 43
Şarj yüzdesi neden gri oldu dedim bir an, artık ısınıp şarj olmayı durdurunca belli ediyor kendini 
Fotoğraflar uygulamasında yalnızca ufak bir bölümlendirme yapmışlar.
Şu koleksiyonlar kısmına tıklayınca birebir iOS 18'in fotoğraflar uygulamasının alt kısmı açılıyor. Yani fotoğraflar uygulamasında aman aman bir değişiklik yok.
Fotoğraflar uygulaması nasıl? Şu anki halini pek beğenemiyorum açıkçası. Sunumda gösterdikleri hali güzeldi. Sanırım onlar da eksiklerin farkına var mışlar ki hemen düzelttiler 1 senede. Çok diretmediler.
Fotoğraflar uygulamasında yalnızca ufak bir bölümlendirme yapmışlar.
Şu koleksiyonlar kısmına tıklayınca birebir iOS 18'in fotoğraflar uygulamasının alt kısmı açılıyor. Yani fotoğraflar uygulamasında aman aman bir değişiklik yok.
Elma ısıran
Üstün
Şarj yüzdesi neden gri oldu dedim bir an, artık ısınıp şarj olmayı durdurunca belli ediyor kendini
Eki Görüntüle 153763
Şimdi haliyle ısınma oluyor değil mi? Hem beta sürüm sonuçta hem de yeni yüklenen major bir işletim sistemi var, sistemi oturtmaya çalışıyordur sürekli arka planda...
Bence bu bile güzel olmuş. iOS 18'deki haliyle her şey tek sayfada, benim kafam karışıyordu bazen aradığımı bulamıyordum.
- Makaleler
- 43
Şimdi haliyle ısınma oluyor değil mi? Hem beta sürüm sonuçta hem de yeni yüklenen major bir işletim sistemi var, sistemi oturtmaya çalışıyordur sürekli arkaplanda...
Aynen öyle, zaten şarja da takılı. Birazdan yatacağım, telefonu şarjdan çıkartıp sabaha kendisine gelmesini bekleyeceğim.
Elma ısıran
Üstün
iOS 26'nın dünyadaki ilk neferleri yüce insanlar. Rahat uyuyun bu gece!Aynen öyle, zaten şarja da takılı. Birazdan yatacağım, telefonu şarjdan çıkartıp sabaha kendisine gelmesini bekleyeceğim.
gesaffelstein
Yetkin
- Makaleler
- 1
Animasyonlarda rakipsiz zaten daha da iyi olmuş gibi ancak cam efektini biraz fazla abartmışlar gibi. Okunurluk zorlaşmış özellikle ana sayfanın şeffaf hali biraz absürt duruyor. Önceki blur daha iyiydi bence. İleride iPhone'a tekrar dönme fikrimi sorgulattı.
- Durum
- Mesaj gönderimine kapalı.