Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
  • Uygulama açılış ve kapanış animasyonları iOS 18'e göre bir tık daha akıcılaşmış, özellikle de hızlı hızlı açıp kapatınca belli oluyor.
  • Performans sorunlu ancak bu haliyle bile iOS 18'in developer betasından iyi bence. Tek sorunum bir şeye tıklayınca birkaç saniye beklemek, onun dışında bir sorunum yok.
  • Artık HDR biçiminde ekran kaydı alınabiliyor.
  • Erişilebilirlik için "Kafa İzleme" özelliği gelmiş, göz takibi gibi bir şey ancak pek iyi çalışmıyor sanırsam.
  • Fotoğraflar için şu "Araştır" özelliği Türkçe'ye gelmiş. Artık kullanılabiliyor.

Gönderilerinizin iOS 19 olarak gözükmesi hakkında: iOS 26'nın iOS 19 olarak görünme sorununu çözen güncellemeyi hazırladık. Şimdi Techolay'a göndereceğiz. Apple, bazı iOS 26 cihazların User-Agent verisini düzenlememiş.

En çok ilgimi çeken yenilik uygulamalara tıkladığın anda animasyondayken açılmaya başlaması ve tüm uygulamalarda geçerli olan animasyon bitmeden farklı bir yere tıklayabilme olayını sonunda eklemişler. Ayarlar veya WhatsApp üzerinde deneyebilirsiniz. Animasyon tamamlanmadan farklı komutlar verebiliyoruz.

Ben de 12 kullanıyorum ve çok fena yükleyesim geldi. Kasma donma yoksa yüklemek isterim.
İlk yüklendiğinde telefon ölüyor. Sonra düzelecek.

iOS 26'nın dünyadaki ilk neferleri yüce insanlar. Rahat uyuyun bu gece! 😍
Bende çok beğendim. Apple bu sene müthiş görünüm yaptı. Önceki IOS 18’de her şey çok kötüydü.

Son düzenleme:
İlk yüklendiğinde telefon ölüyor. Sonra düzelecek.

Bende çok beğendim. Apple bu sene müthiş görünüm yaptı. Şarj bile stabil. Önceki iOS 18'de çok kötüydü.

Peki sizce yükliyeyim mi? Sıkıntı olmazsa iOS 26 tam çıkana kadar yani yaklaşık 3 ay o şekilde kullanacağım.

Peki sizce yükliyeyim mi? Sıkıntı olmazsa iOS 26 tam çıkana kadar yani yaklaşık 3 ay o şekilde kullanacağım.

Kullanabilirsiniz. İlk yüklediğinizde telefon bozuk gibi olacak sonra düzelecek.
Bu arada yan tuşa bastığımızda ekran uyku moduna girerken animasyon oynuyor gibi ama sadece iOS 19 duvar kâğıdını yaparsanız oluyor.
Araç takımı da üstten alt tarafa taşınmış.

IMG_3427.webp

Aynı zamanda saat kısmında da yenilikler var.

IMG_3423.webp

IMG_3424.webp

Pilde hiç stabil değil. 10 dakikada %13 şarj gitti.
Bu arada bu da ayarlarda ki kontrol düğmelerinin yeni hali.

IMG_3428.webp

Son düzenleyen: Moderatör:
Araç takımı bende üstte idi, basılı tutup sürükleyip alta aldım ancak şimdi geri üste alamıyorum. 😅 Gece boyunca toplam %5-%10 falan şarjım gitmiş herhalde ancak cihaz performansı şu anda daha iyi durumda. Animasyon hataları dışında gayet kullanılabilir durumda bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.