iOS 26 Developer Beta 4 yenilikleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tomey
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Mesaj Mesaj 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 410
  • Etiketler Etiketler
    beta developer
Ingilizce kullaniyorum zaten. Ara ara takilmalar oluyor ama iOS 26 oncesinde de yasiyordum oyle seyler zaten. O yuzden cok takilmiyorum.

Ingilizce kullaniyorum zaten. Ara ara takilmalar oluyor ama iOS 26 oncesinde de yasiyordum oyle seyler zaten. O yuzden cok takilmiyorum.
Şuan iOS18'e downgrade yapıyorum. Takılmalardan sıkıldım üst derece sayılabilecek bir cihaz alıyorum lakin tam performans kullanamıyorum.

Ayrıca Linux'tanda Windows'a tekrar geçtim. Yenilikler hiç benlik değil anlaşılan.

Şuan iOS18'e downgrade yapıyorum. Takılmalardan sıkıldım üst derece sayılabilecek bir cihaz alıyorum lakin tam performans kullanamıyorum.
Yani, dedigim gibi, ben iOS 18'de de ara ara takilmalar yasiyordum zaten. Bu takilmalar artmis gibi hissetmiyorum. Tek buyuk sorunum, ekran goruntusu aldigimda, surekli ekran goruntusunu duzenleme ekrani aciliyor. Begenmedim o isi.

Yani, dedigim gibi, ben iOS 18'de de ara ara takilmalar yasiyordum zaten. Bu takilmalar artmis gibi hissetmiyorum. Tek buyuk sorunum, ekran goruntusu aldigimda, surekli ekran goruntusunu duzenleme ekrani aciliyor. Begenmedim o isi.

Düzenleme ekranı benim hoşuma gitti iOS18'de screeshot alırken aynı ekranı hala arıyorum. Ayrcıa dediğin gibi iOS 18 de bile takılmalar mevcut lakin iOS26 kadar rahatsız etmiyor.

Düzenleme ekranı benim hoşuma gitti iOS18'de screeshot alırken aynı ekranı hala arıyorum. Ayrcıa dediğin gibi iOS 18 de bile takılmalar mevcut lakin iOS26 kadar rahatsız etmiyor.
Duzenleme ekrani kotu degil ama varsayilan olmasi kotu. Ekran goruntusunu aldiktan sonra, ekran goruntusunun ustune dokununca duzenleme ekrani aciliyordu zaten iOS 18'de. Ama simdi her ekran goruntusunde aciliyor, once sag ustten kaydet demem gerekiyor. Ekstra asama. Her seferinde duzenlemiyorum ki ekran goruntusunu.

Ben çoğu zaman düzenlediğim için hoşuma gitmişti. İlerleyen vakitlerde varsayılan olma zorunluluğunu kaldıracak bir ayar ekleyeceklerdir diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…