Detaylar
Kim cevapladı?Bende korkuyorum işte ama yüklüyorumÇok fazla merak ediyorum sabretmek zor geliyorama işte biraz da geri dönüşü olmayan bir yola girmekten korkuyorum.
Elma ısıran
Üstün
Büyük ihtimalle evet. Zaten bu sürümler kullanılıp hatalar tespit edilsin diye yayınlanıyor. Yükleyen kullanıcılardan karşılaştıkları sorunları raporlamaları bekleniyor.Developer sürümüne geçsem fazla problem yaşar mıyım acaba?
Alınmadı ki. Senelik alanım dolmuş diyor. 1 kez kullandım.
Mert Kocabıyık
Çalışkan
Developer Beta'ya nasıl erişiyorsunuz? Developer Mode bende gözükmüyor o yüzden Tenorshare iCareFone'dan aktif ettim ancak güncelleme hala gelmedi.
beta.apple.com bu siteden.Developer Beta'ya nasıl erişiyorsunuz? Developer Mode bende gözükmüyor o yüzden Tenorshare iCareFone'dan aktif ettim ancak güncelleme hala gelmedi.
Aktif edildikten sonra bir daha bu site ile işiniz yok. Her sürümde ayarlarda gözükür artık.
Elma ısıran
Üstün
Evet, böylece sürümler arasındaki karmaşa giderilmiş oldu. 3. yıldızdan 5. yıldıza atladık Fenerbahçe gibi. 1959 öncesi sürümler de sayıldı(!)iPhone aldık Android olarak kullanalım bakalım. Anlamadığım şey şu ki neden 18'den 26'ya atladık. 2026 diye mi?
Great Eagle
Yetkin
Yedek nasıl alınıyor, ICloud'dan mı?
Mert Kocabıyık
Çalışkan
Evet, ancak 3.parti yazılımları kullanlar da var tabii ki
Merakta geçmeyi düşünen varsa geçmesin arkadaşlar. iOS 9’dan beri Beta kullanırım. 7’yi Beta kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum. Bu tarz ilk Beta’lar kesinlikle son kullanıcı için değil.