Evet, böylece sürümler arasındaki karmaşa giderilmiş oldu. 3. yıldızdan 5. yıldıza atladık Fenerbahçe gibi. 1959 öncesi sürümler de sayıldı(!) 🤣
Sen herhalde her seyi Fenerbahçe indeksli dusunuyorsun. O 5 yildiz muhabbeti Ali Koc'un basarisizligini ortme cabasaydi. Fenerbahçe ile alakasi yok anlayacagin. Ayrica Besiktas'in 59 oncesi iki sampiyonlugu sayiliyor. Is Fenerbahçeye gelince herkes kurt kesiliyor.

Evet, böylece sürümler arasındaki karmaşa giderilmiş oldu. 3. yıldızdan 5. yıldıza atladık Fenerbahçe gibi. 1959 öncesi sürümler de sayıldı(!) 🤣
Hocam bu mantığa göre 2026 yılında sadece iOS 26 görmeliyiz ve bir sonraki seneye kadar 27 sürümüne geçemeyiz. Gönlümde yatan 16.9 neredesin neredeeee?

Bu sürümü kurup Techolay Sosyal kullanan var mı? Techolay %95 ihtimal ile macOS 26/iOS 26 şeklinde işletim sistemini tanıyacak. Apple, User-Agent dizesini beklediğimiz gibi düzenlemiş. Logo değişimi olacak mı?

Merakta geçmeyi düşünen varsa geçmesin arkadaşlar. iOS 9’dan beri Beta kullanırım. 7’yi Beta kullanıp kullanmadığımı hatırlamıyorum. Bu tarz ilk Beta’lar kesinlikle son kullanıcı için değil.
Katılıyorum ama katılmıyorum hocam. Bence eski sürümlerde olduğu kadar rezil şekilde çıkmıyor beta sürümler. iOS 18’i ilk günden beri betada kullanıyorum, bir sorun hatırlamıyorum. Keza Windows 11 tanıtıldığı gibi formatlayarak geçtim, onda da bir sorun yaşamadım. Kişinin teknolojiyle olan bağlantısıyla bence doğrudan bağlantılı. Ortalama üstü bir kullanıcı için tecrübe edilebilir olduğunu düşünüyorum.

Bana henüz gelmemiş :/

Dosya Ekleri

• IMG_4619.webp
    IMG_4619.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 66