Detaylar
Kim cevapladı?- Katılım
- 29 Ocak 2024
- Makaleler
- 43
İlginç, bende gözükmüyor.
- Makaleler
- 6
iPad OS public mi beta 4 mü indirmem lazım? Yoksa ikisi de aynı mı?
İlk kapalı betadan beri kullanıyorum 13 ile. Animasyonların düzeltilmesi dışında iyiye giden bir şey yok. Video codeclerini bile bozdular. Instagram, Twitter hatta Capcut'ta bile simsiyah oluyor videolar sık sık. Sağlık olsun Apple bey. Allah belanı versin bu arada inş batarsın.
- Makaleler
- 6
İlk kapalı betadan beri kullanıyorum 13 ile. Animasyonların düzeltilmesi dışında iyiye giden bir şey yok. Video codeclerini bile bozdular. Instagram, Twitter hatta CapCut'ta bile simsiyah oluyor videolar sık sık. Sağlık olsun Apple bey. Allah belanı versin bu arada inşallah batarsın.
Beta 3 çok iyiydi IPad'te ama Apple iyi olduğunu görüp ödü koptu hemen beta 4'te bozdu.
Haluk Albayrak
Yetkin
İlk kapalı betadan beri kullanıyorum 13 ile. Animasyonların düzeltilmesi dışında iyiye giden bir şey yok. Video codeclerini bile bozdular. Instagram, Twitter hatta CapCut'ta bile simsiyah oluyor videolar sık sık. Sağlık olsun Apple bey. Allah belanı versin bu arada inşallah batarsın.
4 yıllık iPhone 13 de developer beta kullanıp bela okumaya hakkın yok gibi yorumladım.
Beta 3 çok iyiydi IPad'te ama Apple iyi olduğunu görüp ödü koptu hemen beta 4'te bozdu.
16 Pro da beta 3 kötüydü beta 4 aşırı akıcı.
tomey
Uzman
- Makaleler
- 2
Hayır Developer Beta 4 ile Public Beta farklı. Şuanda çıkan Public Beta sürümü ise publicbeta1 ikiside aynı değil. Büyük ihtimalle public beta çok daha stabildir.iPad OS public mi beta 4 mü indirmem lazım? Yoksa ikisi de aynı mı?
16 Pro üzerindeninceliyorum Beta 4 cidden çok güzel.4 yıllık iPhone 13 de developer beta kullanıp bela okumaya hakkın yok gibi yorumladım.
16 Pro da beta 3 kötüydü beta 4 aşırı akıcı.
İstersen otomatik güncellemeleri açıp dene olmazsa yarın sabaha kadar mutlaka gelir.
Public Beta 1 Benchmarkları // Cihaz: 16Pro
Multi score düşmüş single artmış.
Güncelleme yapayım son gelen Developer Beta 4 güncellemesi ile Public Beta güncellemesi aynı. (sanırım)
saatlerdir aktif olarak pb1 kullanıyorum cidden şuana kadarki en kullanılabilir güncelleme
Dosya Ekleri
Son düzenleme: